
Har utviklet info-pakke for å hjelpe serveringsbransjen
Tork lanserer «Trygg på jobb»-informasjonspakke for å bistå dem som arbeider i serveringsbransjen. Info-pakken tilbyr restaurant-arbeidere tips for hygienepraksis, samt anbefalinger for plassering av dispensere, for å sikre ansatte og kunder under koronapandemien.

Som svar på koronapandemien har Tork utviklet «Trygg på jobb: Informasjonspakke COVID-19 for serveringsbransjen» for å hjelpe restaurant-arbeidere med å sikre at drift, renhold og sikkerhetsprosedyrer for ansatte samsvarer med anbefalinger fra autoriteter innen folkehelse.
Verktøy og ressurser
Informasjonspakken gir arbeidere verktøy og ressurser for å prioritere håndhygiene, personlig hygiene og renhold av overflater i restaurantene deres. Tork vil i løpet av de nærmeste månedene slippe ytterligere ressurser og guider for å hjelpe serveringsbransjen med å returnere etter pandemien.
– Restaurant-arbeidere har raskt blitt tvunget til å dreie forretningsmodellene sine for å tilpasse seg retningslinjer for sosial distanse. Tork utviklet «Trygg på jobb»-informasjonspakken for serveringsbransjen for å hjelpe arbeidere med å tilpasse seg den nye normalen og sikre at rutiner for håndhygiene og personlig hygiene fortsetter å være en prioritet, som igjen vil være med å berolige kunder med at restauranter er trygge, både nå og på lang sikt, sier markedssjef for serveringsbransjen i Essity Professional Hygiene, Hanneke Kuipers.
Anbefalingene fra «Trygg på jobb: Informasjonspakke COVID-19 for serveringsbransjen» inkluderer:
* Prosedyre for korrekt håndhygiene for restaurant-arbeidere, inkludert metoder for å sikre at den overholdes
* Tips og triks for personlig hygiene for restaurant-arbeidere
* Anbefalinger for korrekt renhold og desinfisering av overflater for å redusere spredning av smittestoffer
* Anbefalinger for plassering av dispenser for å fortsette å sikre riktig praksis og retningslinjer for hygiene i hele restauranten
Pressemelding