Foto: Kentaur
Foto: Kentaur

Kentaur med egen Fairtrade-kolleksjon

Kentaur ønsker å være med og forbedre arbeids- og levevilkårene for noen av verdens fattigste bønder og arbeidere i den tredje verden, og har derfor lansert en egen Fairtrade-kolleksjon.

Publisert
Foto: Kentaur
Foto: Kentaur

– Vi har alltid hatt fokus på mennesket og miljøet, og arbeider hver dag ut fra en visshet om, å begrense avtrykket på miljøet og gjøre vårt til en mere bæredyktig verden. Kentaur tar ansvar ovenfor de mennesker, som på den ene eller annen måte er i berøring med produktene, og setter fokus på gjennomsiktigheten i leverandørkjeden, melder salgssjef hos Kentaur Norge AS, Hanne Wettre-Johnsen.

Forbrukerne er klare for Fairtrade

Forbrukernes stigende bevissthet rundt Fairtrade og endrede adferdsmønstre viser, at kundene nå er klare til å gjøre en forskjell. Kundene vil kjøpe produkter med god samvittighet, og produkter som er produsert med respekt for de mennesker, som er involvert i produksjonen.

– Med Fairtrade-kolleksjonen er vi underlagt Fairtrades standarder og kontroll av standardene, som betyr stor gjennomsiktighet i hele arbeidsprosessen, opplyser Wettre-Johnsen.

Fairtrade i Kentaur-sortimentet

Fremover vil du finne Fairtrade-bomull i en del av sortimentet til hotell- og restaurantbransjen. Som første skudd på stammen lanserer Kentaur 2 kokkejakker, et par bukser, et forstykke og et smekkforkle.

Les mer om produktene på Kentaur.com

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS