AEG lanserer ny kjøkkenserie: Mastery Range

Det er totalt 12 nye produkter i AEG Mastery Range, som inneholder alt fra koketopper til dampovner, kombiskap og oppvaskmaskiner. Alle produktene kommer med innovative funksjoner.

Publisert

En induksjonstopp med innebygd ventilator, markedets største stekebrett og sousvide-ovn med intervalldamp. Det er noe av det AEG Mastery Range har å by på.

– En av storfavorittene er AEG ComboHob, en induksjonstopp med integrert ventilator. Denne fleksible løsningen gjør det enklere å innrede og gir et moderne og åpent preg på kjøkkenet. AEG lanserer også den responsive platetoppen FullFit (90 cm). Den er designet for å gå i ett med benkeplaten. Med fire MaxiSense-soner for kasserollegjenkjenning, og mulighet til å slå sammen to soner er dette den ultimate koketoppen for alle som liker å lage mat, forteller markedssjef i AEG Norge, Lena Wånemark i en pressemelding.

Løsninger for ren luft

Dersom du er på utkikk etter en ventilator til taket, har AEG nylig lansert en variant i rustfritt stål og hvitt glass. Denne modellen kommer med H2H-funksjon som sørger for at ventilatoren skrur seg av og på automatisk. Ventilatoren kommer også med fjernkontroll.

Mastery Range består også av en moderne skråstilt vegghette for optimal plassutnyttelse. Dette er en glassplate med touch-betjening og H2H-funksjon.

Lag mat som en proff

Nysgjerrig på matlaging med damp og SousVide? I AEGs Mastery Range finner du en rekke ovner med nye funksjoner som gjør det enklere å lage mat. Her får du ovner med intervalldamp, pyrolyse, steketermometer og LCD-skjerm med touch.

– Ovnen SenseCook har blant annet markedets største stekebrett. Dersom du har begrenset plass på kjøkkenet finnes også en kompakt utgave for 450 mm nisje, opplyser Wånemark.

Alle de nye ovnene kommer med responsivt kontrollhjul som lar deg justere tid, temperatur og ovnsfunksjon. Innstillingene for kontrollhjulet vises på LCD-skjermen. I Mastery Range finner du også en vakuumskuff som gir deg mulighet til å tilberede med sousvide-metoden.

Tetris i kjøleskapet og oppvaskmaskin med heis

Kombiskapet CustomFlex har helt fleksible oppbevaringsbeholdere til ulike matvarer, som kan flyttes rundt slik det passer deg.

– Alle dager er forskjellige og innholdet i kjøleskapet varierer deretter. Med dette skapet kan man for eksempel organisere innholdet etter en bestemt ukemeny, eller plassere innholdet i strategisk rekkefølge fra frokost til kveldsmat, tipser Wånemark.

AEG har også utviklet verdens første helintegrerte oppvaskmaskin som lar deg heise den nedre kurven opp i riktig arbeidshøyde. Det betyr at du kan ta oppvask ut og inn av maskinen samtidig som du sparer deg for unødvendig belastning.

Kaffe avec

I tillegg til nye hvitevarer har lanserer AEG et praktisk og elegant vinskap med DynamicAir luftsirkulasjon som sikrer optimale lagringsforhold. Her kan du velge temperatur mellom 5 og 18 grader. Skapet har plass til 46 flasker (75 cl). Glasset er UV-beskyttet og med antivibrasjonssystem kan du være sikker på at flaskene ligger trygt.

AEG har også lansert en integrerte kaffemaskin med helautomatisk tilberedning av kaffebønner og malt kaffe. Maskinen kommer med melkeskummer, touch-skjerm og detaljerte innstillinger slik at du kan perfeksjonere din favorittkaffe.

Du finner alle produktene i AEG Mastery Range her:

Induksjonstopp (FullFit Pure Hob 90 cm): Veiledende pris: 23 727 kroner

Induksjonstopp (Combo Hob): Veiledende pris: 50 127 kroner

Kombidampovn (SteamPro): Veiledende pris: 29 060 kroner

Ovn (SenseCook) : Veiledende pris: 21 060 kroner

Kompaktovn (SteamPro 450 mm): Veiledende pris: 26 393 kroner

Integrert kaffemaskin : Veiledende pris: 29 060 kroner

Sous Vide vakuumskuff : Veiledende pris: 31 593 kroner

Integrert kombiskap (CustomFlex) : Veiledende pris: 18 393 kroner

AEG Vinkjøler: Veiledende pris: 15 860 kroner

Integrert oppvaskmaskin (ComfortLift): Veiledende pris: 21 727 kroner

Skråstilt vegghette: Veiledende pris: 13 193 kroner

Takventilator i rustfritt stål: Veiledende pris: 33 593 kroner

Powered by Labrador CMS