Den nye Oliviers&Co-butikken på Grünerløkka i Oslo. (Foto: Jim Hensley)
Den nye Oliviers&Co-butikken på Grünerløkka i Oslo. (Foto: Jim Hensley)

Først i Oliviers&Co-verden med ny design

Med sine kulinariske smaksopplevelser har prisvinneren Oliviers&co for lengst fått fast plass i matglade hjerter verden over. Nå lanseres en rekke nyheter, samtidig som kjeden også har åpnet en ny butikk på Grünerløkka, som er den første i den verdensomfattende kjeden med ny design.

Publisert
Oliviers&Co-butikken på Grünerløkka er den første i verden i den verdensomfattende kjeden med ny design. (Foto: Jim Hensley)
Oliviers&Co-butikken på Grünerløkka er den første i verden i den verdensomfattende kjeden med ny design. (Foto: Jim Hensley)

«Denne sesongens nyheter tar oss med på en reise til middelhavssol og Provence med parisisk innflytelse. Alt laget med Oliviers&cos anerkjente kvalitet og evne til å skape spennende kombinasjoner».

Les mer om nyhetene lengre ned i saken

Oliviers&Co på Grünerløkka. (Foto: Jim Hensley)
Oliviers&Co på Grünerløkka. (Foto: Jim Hensley)

Åpning av ny butikk på Grünerløkka

Her hjemme har Oliviers&co. i disse dager åpnet dørene til en splitter ny butikk på Grünerløkka, hvor de klassiske grønntonene møter en moderne twist interiørmessig.

Konsernets nye eiere har banet vei for en oppfrisking av hele konseptet, med fokus på ny visuell identitet og en moderne vri på de originale oljeoppskriftene. I tillegg fortsetter lanseringen av nye produkter og linjer, med samme kvalitet og smaksgaranti som alltid.

Fra den nye butikken på Grünerløkka i Oslo. (Foto: Jim Hensley)
Fra den nye butikken på Grünerløkka i Oslo. (Foto: Jim Hensley)

Butikken i Thorvald Meyersgate på Grünerløkka er den første i verden som er innredet i tråd med det nye konseptet hvor du finner den opprinnelig gode oljen, med nye moderne tradisjoner.

Første i verden med ny design

– Vi er stolte over å ha åpnet vår første egeneide butikk i Oslo. Butikken er den første i vår verdensomfattende kjede med et helt ny design. Vi ønsker at kunden skal få oppleve kvalitet, ikke bare i våre produkter men også i handleopplevelsen, sier Lise Dolve, som leder Oliviers&Co Norge i Norge («Country Manager»).

Canena Grand Cru olivenolje
Canena Grand Cru olivenolje

– Vi ble nødt til å tenke nytt i Oslo etter at tidligere franchisetakere til Oliviers&Co Oslo startet en konkurrerende virksomhet i vinter. Vi har brukt litt tid på å finne de riktige lokalene og få konseptet på plass, men nå er vi i gang igjen. Hos oss selges originale Oliviers&Co-produkter, med alt fra kvalitetsoljer til bestselgeren Oliviers&Co pistasjkrem. Vi har store ambisjoner for Østlandet og ser frem til å åpne flere butikker. Vårt mål er å forbli den ledende aktøren på olivenolje og middelhavsprodukter i Norge, sier Dolve.

I tillegg til Oslo, finnes Oliviers&Co for øvrig i følgende norske byer: Bergen (fire butikker), Stavanger (fire butikker), samt én butikk i Ålesund, Kristiansand og Trondheim.

Sommer på flaske

La kvalitet og kreativitet bli en del av sommerens kokkelering med sesongens nyheter i herlig miks med klassikerne med kultstatus. Den eksklusive sommeroljen fra Canena er et friskt pust og kun laget i et begrenset opplag. Oljen som er laget av Picual-oliven passer ypperlig til en hjemmelaget tomatsuppe, grillet kylling, paella eller i salater sammen med balsamico fra Modena. Den gjør seg også som dessertolje, og er nydelig over is eller sjokolademousse.

Canena Grand Cru olivenolje

Oliviers&co. x Inès de la Fressange
Oliviers&co. x Inès de la Fressange

En delikat og myk olje, mild og fruktig. Med noter av olivenblomst, hasselnøtter og tørt gress.

Veil. pris: 379 kroner

Opplag: 2300 flasker (1 150 liter)

Designsamarbeid

I midten av Garrigue i Saint-Rémy-de-Provence ligger en rekke oliventrær som tilbyr en olje både vill og subtil, hvis duftende personlighet gjenspeiler den mineralske og krydrede jorda i Alpilles.

Disse oliventrærne er utgangspunktet for samarbeidet med Inès de la Fressange og den eksklusive flasken med unik olje.

"Whatever the bottle..." has always been an expression that annoys me. Why not have both? Oliviers & Co not only gave me the opportunity to do just that, but concocted just the kind of oil I love: sweet/mild but with character. This bottle will go with all kinds of interiors. We pay attention to the aesthetics of our kitchens and our tables, so it was important for me that the bottle matter!" Inès de la Fressange

Monva Grand Cru olivenolje
Monva Grand Cru olivenolje

Oliviers&co. x Inès de la Fressange

Limited edition olje som passer perfekt til sesongens grønnsaker, grillmat og sjøens delikatesser.

Veil. pris: 399 kroner

Opplag: 2000 flasker

«Verdens beste»

Monva har vunnet en rekke internasjonale priser og kan smykke seg med tittelen «verdens beste». Denne ensartede olivenoljen er laget av olivensorten Picual som dyrkes på landsbygda i Sierra Magina i Andalucia. Det leirete og kalkholdige jordsmonnet fra dette området drar nytte av spesielt gunstige forhold for produksjon av en bemerkelsesverdig olje.

Lakudia Grand Cru olivenolje
Lakudia Grand Cru olivenolje

Monva er en delikat olje med vegetabilsk fuktighet som fremhever aroma av tørt gress, olivenblader, grønne epler og tomatblader. Den er presset på Picual-oliven og passer ekstra godt sammen med en salat med kikerter, paella, pasta arrabiata eller hvit geitost med urter. Miks den sammen med mangoeddik for en ubeskrivelig frisk smak.

Monva Grand Cru olivenolje

Høstet: November 2016

Type oliven: Picual

Veil.pris: 199 kroner - 250ml / 349 kroner - 500ml

Tre hundre meter over havet

Lakudia ligger i den sjarmerende lille byen i Monemvasia, på Peloponnes halvhøya i Hellas. Tre hundre meter over havet, omringet av oliventrær og små steinhus, produserer denne olivenlunden en økologisk olje utenom det vanlige.

Lakudia er delikat, fruktig og har smaksnoter av mandler, aromatiske vekster og bakte epler. Vi anbefaler å servere denne oljen med gresk salat, lammestek med sitron eller ovnsbakte grønnsaker.

Lakudia Grand Cru olivenolje

Håndplukkede oliven fra Monemvasia i Hellas som er presset innen 24 timer

Veil.pris: 199 kroner - 250ml / 389 kroner - 500ml

Opplag: 4000 flasker

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS