Foto: Matspecialen

Porsjonspakkede, frosne middagsretter

Matspecialen lanserer «Fryst & Ferdig», porsjonspakkede, frosne middagsretter.

Publisert
Foto: Matspecialen

– Vi er nå først ute i Norge med dette, men det er utbredt i for eksempel USA og Storbritannia, opplyser Jan Nielsen hos Matspecialen.

Foto: Matspecialen

Han opplyser at i løpet av 2019 blir det totalt 27 forskjellige retter å velge mellom. Det er ikke brukt plastformer til rettene, men biopapp.

Matspecialens lokaler ble nylig ferdig etter en ombygging, der du blant annet finner et nedfrysingsanlegg der du kan fryse varer helt ned til minus 41 grader.

Du kan lese mer om produktene «Fryst & Ferdig» på denne Facebook-siden

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS