Nyheter fra Q-Meieriene

Q-Meieriene lanserer februar med to nyheter for storhusholdningsmarkedet.

Publisert

Gresk yoghurt

Det er en stadig økende trend å bruke gresk yoghurt i matlaging, til frokoster og til lunsj. Kundene på hoteller og kantiner ønsker en sunn naturellyoghurt, som de kan spise med topping som de selv velger. Q-Meieriene lanserer nå en Gresk naturell yoghurt i 2,5 kg spann for SHH-markedet. Denne yoghurten er laget av norsk melk på original gresk metode. Produktutviklerne hos Q-Meieriene har vært i Hellas og funnet den greske yoghurtkulturen, som de har tatt med seg hjem til meieriet i Gausdal.

Drømmebase 5 %

Flere og flere kjøkken ønsker å sette sitt eget preg på det de serverer til sine kunder. Mer og mer lages fra bunnen av og kantinene blir likere restauranter i utforming og meny. Det som serveres skal både smake godt og ikke minst være sunt.Q-Meieriene lanserer nå Drømmebase 5 % som er et sunnere alternativ til lettrømme. Dette er en rømme med kun 5 % fett og 8 % protein. Drømmebasen kan brukes til det meste der du ellers bruker lettrømme. Drømmebase brukes som en base for kalde dressinger og sauser. Drømmebase kan også med fordel brukes i bakverk, for eksempel scones, desserter og kaker.

Nyhetene vil være tilgjengelig hos grossistene fra 20. februar 2017.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS