
Vinternyheter fra Jæder
Her er februarnyhetene fra Jæder Ådne Espeland AS.
Kyllingfilet Krydret Sous Vide
Singelpakket kyllingfilet fra Rogaland. Fileten er sousvide-behandlet. Produktet er serveringsklart, men kan også varmes før servering. Lavt saltinnhold.
Bruksområder er salater, burger, taco, sandwich, pizza.

EPD: 4682076
Kylling Pops Panert

Sprø kyllingsnacks. Nyhet med flere bruksområder. Passer for eksempel på delingsplate og i salater.
EPD: 4718151

Gårdsskinke
Marmorert svinelårskinke med en naturlig kjøttstruktur. 22 gram per skive, og et lavt saltinnhold for å få frem den naturlige kjøttsmaken. Rustikt utseende.

EPD: 4681904
Pølse + Grønt

Pølse med 37 prosent grønnsaker, som er nøye utvalgt. Spesiell krydderblanding. 100 g per pølse.
EPD: 4729802.
Angus Burgeremne 170g fersk
Nå lanserer burgeremnet også som ferskvare med råstoff fra Angus.
EPD: 4676854
Hamburger Homestyle fersk 170g
Homestyleburgeren lanseres nå også som ferskvare. Råvarer fra bog og bryst grovkvernes i denne burgeren.
EPD: 4646501.
Nettside: Jaeder.no
Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)
Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her
