Vinternyheter fra Jæder

Her er februarnyhetene fra Jæder Ådne Espeland AS.

Publisert

Kyllingfilet Krydret Sous Vide

Singelpakket kyllingfilet fra Rogaland. Fileten er sousvide-behandlet. Produktet er serveringsklart, men kan også varmes før servering. Lavt saltinnhold.
Bruksområder er salater, burger, taco, sandwich, pizza.

EPD: 4682076

Kylling Pops Panert

Sprø kyllingsnacks. Nyhet med flere bruksområder. Passer for eksempel på delingsplate og i salater.

EPD: 4718151

Gårdsskinke

Marmorert svinelårskinke med en naturlig kjøttstruktur. 22 gram per skive, og et lavt saltinnhold for å få frem den naturlige kjøttsmaken. Rustikt utseende.

EPD: 4681904

Pølse + Grønt

Pølse med 37 prosent grønnsaker, som er nøye utvalgt. Spesiell krydderblanding. 100 g per pølse.

EPD: 4729802.

Angus Burgeremne 170g fersk

Nå lanserer burgeremnet også som ferskvare med råstoff fra Angus.

EPD: 4676854

Hamburger Homestyle fersk 170g

Homestyleburgeren lanseres nå også som ferskvare. Råvarer fra bog og bryst grovkvernes i denne burgeren.

EPD: 4646501.

Nettside: Jaeder.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS