I fjor var det Granly Stiftelse på Toten som fikk Matomsorgsprisen. Fra venstre daglig leder Kristin Lindberget, videre kokkene Toini O. Bratli og Lars Magnus Jenssen. (Foto: Morten Holt)
I fjor var det Granly Stiftelse på Toten som fikk Matomsorgsprisen. Fra venstre daglig leder Kristin Lindberget, videre kokkene Toini O. Bratli og Lars Magnus Jenssen. (Foto: Morten Holt)

Har du en kandidat til Matomsorgsprisen 2021?

Matomsorgsprisen skal deles ut for 16. gang i 2021. Har du en kandidat til den anerkjente prisen? Fristen for å nominere kandidater er 1. september.

Prisen deles ut til fagpersoner i kantiner eller institusjoner som gjør en forskjell.

Matomsorg er ikke bare å tilby et måltid. Matomsorg dreier seg om helhet. Det dreier seg om at rammen rundt måltidet er hyggelig, at måltidet er vel tilberedt, med utgangspunkt i gode råvarer og ernæringskunnskap. Det dreier seg om å ønske sine gjester eller pasienter vel. Juryen er ute etter de særdeles gode eksemplene.

Dette ser juryen etter

Juryen ser etter kandidater som:

* Bedrer kvaliteten på måltidet med tanke på råvarer og ernæring

Ivar Villa er juryleder for Matomsorgsprisen. (Foto: Morten Holt)
Ivar Villa er juryleder for Matomsorgsprisen. (Foto: Morten Holt)

* Ser nytten og viktigheten av å ha trivsel rundt måltidet

* Gjør nyskapende arbeid som kan komme hele kokkfaget til gode

* Aktivt sørger for å heve og utnytte medarbeidernes kompetanse

* Systematisk arbeider for et godt arbeidsmiljø

Frist 1. september 2021

Kjenner du noen som gjør en ekstra innsats for god matomsorg i institusjoner eller kantiner? Send ditt forslag med begrunnelse til [email protected] innen 1. september 2021.

Du finner også informasjon, vedtekter og aktuelle skjemaer på Matomsorg.no.

Les også: Matomsorgsprisen 2020 til Granly Stiftelse på Toten





Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS