
Nytt om navn
-
Blir salgssjef for Moxy Bergen
-
Starter ny hotellkjede
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Forener norsk og asiatisk på Sjusjøen
-
Scandic-kokker skal lage den norske VM-maten
-
Vegetarianer med doktorgrad i fisk
-
Bocuse d’Or utsatt
-
Kokkeliv på TV
-
Kåret til «Årets leder» i Classic Norway Hotels
-
Blir ny hotelldirektør på Sola Strand Hotel
-
Årets første Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Dette er de nye kokkelandslagene
-
Det Norske Måltids hederspris til Stiansen
-
Blir sjømatrådets nye utsending i Italia
-
Ny hotelldirektør på Selma Spa
-
Fra Scandic til Sommerro
-
Knallåpning for første sesong av Horeca-podden
-
Blir konsernsjef i Kavli
-
Blir majoritetseier i Getshop
-
Priors nye ambassadør
-
Blir fast mandagskokk på TV2
-
To nyansettelser hos Toast Group
-
Mimir AS med nytt kontor og nyansettelse i Tromsø
-
Hvem får Det Norske Måltids hederspris
-
Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris til Torill Renaa
-
Matprisen 2020 til Halvar Ellingsen
-
Hotellbarene seiler frem
-
Ny informasjons- og kommunikasjonsplattform for det norske hotellmarkedet
-
Skal lede Hurtigruten Norge
-
Ny hotelldirektør på Gaustablikk
Hotell
-
Hotel Norge by Scandic og Artesia med unikt spatilbud
-
Blir salgssjef for Moxy Bergen
-
Ny lønnsstøtteordning kan hjelpe horecabransjen
-
Classic Norway Hotels til internasjonal hotellallianse
-
Går ut av Best Western
-
Starter ny hotellkjede
-
Stor omsetningsnedgang for Nordic Choice Hotels
-
«Build back better»: La oss gjøre Norge til et kulinarisk fyrtårn – sammen
-
Til topps i hotellkåring
-
Gammelstua har blitt en del av Sortland Hotell
-
Kåret til «Årets leder» i Classic Norway Hotels
-
Blir ny hotelldirektør på Sola Strand Hotel
-
Årets første Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Inn i Nordic Hotels & Resorts’ portefølje
-
Tre personer siktet av Økokrim etter hotellkonkurs
-
Kristiansand-hotell er konkurs
-
Nå starter TV-serien med Britannia Hotel
-
I toppen av innovasjonsrangering
-
Trafikkskole innlosjert på hotell
-
Ny hotelldirektør på Selma Spa
-
Nordic Choice Hotels gjør det mulig å møtes – alle sammen
-
Full fart i kampen mot svinn
-
Fra Scandic til Sommerro
-
Fire nye Best Western-hoteller i Norge
-
Knallåpning for første sesong av Horeca-podden
-
Blir majoritetseier i Getshop
-
Kuttet matsvinnet med 10600 tonn
-
Vil beGEISTre gjestene
-
Drøm deg bort i Brosundet
-
Stavanger-hotell er konkurs
Restaurant
-
Ny lønnsstøtteordning kan hjelpe horecabransjen
-
Work Sharp med ny knivsliper
-
Restaurant satser på miljøvennlige hygieneløsninger
-
«Build back better»: La oss gjøre Norge til et kulinarisk fyrtårn – sammen
-
Forener norsk og asiatisk på Sjusjøen
-
Starter bedriftsutviklingsprogram for lokale matserveringssteder
-
Kokkeliv på TV
-
Ny sjømatfestival i Bergen
-
Pincho Nation ekspanderer i Norge – gjestene gjør alt med kjedens app
-
Årets første Horeca-magasin på vei til abonnentene
-
Takeaway-uka i Kristiansand
-
Ordr har fått kontrakt med IKEA
-
Et alternativ når det ikke kan serveres alkohol
-
Hai til Sjusjøen
-
Det Norske Måltids hederspris til Stiansen
-
Nordisk Michelin-dryss utsettes
-
Spektakulær uteservering med minigolf
-
Kantinen er byttet ut med takeaway
-
Kun 13 konkurser i serveringsbransjen i januar
-
Stadig flere spiser i Bjørvika
-
Knallåpning for første sesong av Horeca-podden
-
Norskutviklet kassasystem i vekst
-
Kuttet matsvinnet med 10600 tonn
-
Blir fast mandagskokk på TV2
-
Konkursnedgang i 2020
-
Klippfisk og bacalao har VIP-plass på menyen
-
Kokkedugnad for vanskeligstilte
-
– Årets julegave bør være et gavekort på restaurantbesøk
-
Vil redde restaurantbransjen etter stor nordisk fusjon
-
Ingrid Espelid Hovigs Matkulturpris til Torill Renaa
Rett fra Ræder
-
Styrket satsing på juridisk rådgivning til Horecas lesere
-
Gratis webinar med Horecas faste arbeidsrettseksperter
-
Korona-endringer: Nyttig og praktisk om økonomiske tiltak og frister, betaling og lempninger på skatte og avgiftsområdet
-
Slik gjennomfører bedriften din en nødvendig permittering
-
Webinar om permittering på grunn av koronakrisen
-
Koronaviruset: Siste nytt for arbeidsgivere i horecabransjen
-
Koronaviruset – dette må du vite om permittering, sykepenger og arbeidsgivertiltak
-
Nå må du oppdatere rutinene for varsling på arbeidsplassen
-
Kostnadsdekning til arbeidstakers utdanning
-
Rett og galt når du lager sluttavtaler
-
Endring av stilling og arbeidsoppgaver
-
Ett år med GDPR i horecabransjen
-
Enklere merverdiavgift med én sats?
-
Leveranser til offentlig sektor – fallgruver og kjøreregler
-
Vanskelige arbeidstakere
Bocuse d'Or
-
«Build back better»: La oss gjøre Norge til et kulinarisk fyrtårn – sammen
-
Bocuse d’Or utsatt
-
Leter etter Norges neste Bocuse d’Or-kokk
-
Stiftelsen Norsk Gastronomi får støtte over statsbudsjettet
-
Til tapas-VM med potetvaffel og røkelaks
-
Gull til Norge i Bocuse d’Or Europe 2020
-
Norge har levert begge rettene i Bocuse d’Or Europe
-
Meny med høstens råvarer og preget av bærekraft i Bocuse d’Or Europe
-
Medaljestatistikk i Bocuse d'Or og Bocuse d'Or Europe
-
Bocuse d’Or Europe 2020 i gang
Hotellfrokost
-
Restaurantopplevelse i havgapet
-
Slik løses frokosten
-
Buffet-forbudet oppheves
-
Frokostservering med kuvertporsjoner
-
Ingen frokostkåring i 2020
-
Scandic Nidelven vant frokostkåringen - knepent
-
Kjemper om årets frokosttittel
-
Dette er alle hotellfrokostvinnerne
-
Scandic med fem nye fylkesvinnere
-
Scandic dominerer i Midt-Norge
Drinker og drinkoppskrifter
-
Fredagscocktail fra Steffensen
-
Lanserer alkoholfri Martini
-
Honninglikør i vinterens drinker, desserter og godteri
-
Absolut(t) noe utenfor boksen
-
Håndverksgin fra Piemonte
-
1,6 millioner flasker Harahorn Gin på fem år
-
Naturlige drinker til lysere dager
-
Ny svensk alkoholfri sprit
-
Cocktails med whisky til kalde vinterdager
-
Alkoholfri aperitiff lanseres i Norge
-
En forfriskende måte å nyte champagne
-
Drinker med gin med jordbær
-
Påskedrinker med cognac
-
Jonas Junges jule- og nyttårsdrinker
-
En forfriskende gløgg
-
Portvinens hemmeligheter
-
Kongen av Martini
-
Gjev seier for Himkok-bartender
-
Bartendere med søkelys på bærekraft
-
Serverer en alkoholfri sprit!
-
Trondheim Cognac Expérience for første gang
-
Hete cubanske netter i Tønsberg
-
Sommerdrinker med Hellstrøm og Åbom
-
Få smaken på GT
-
En ordentlig norsk 17. mai-drink
-
Palmer Spirits lanserer vodka og gin
-
Seiret med «A very Odd Collins»
-
Til topps i bartenderkonkurranse
-
Lanserer økologisk gin
-
Fem julecocktails til årets festsesong
-
Fire drinker med Absolut Uncover
-
Laget verdens beste akevittcocktail
-
Bærekraftig drinker i World Class
-
Den karibiske skatten
-
Akevitt som drink-ingrediens
-
Sommerdrink med Viña Maipo Rosé
-
Sommerens trend - iskaffedrinker
-
Skal representere Norge i World Class
-
Petronella fra O.P. Andersson
-
Påskedrinker fra Bache-Gabrielsen
-
O.P. Anderson feirer med jubileumsakevitt
-
Slik serveres GT i år
-
På pallen i Bacardí Legacy
-
Påskedrink-tips fra Nr.19-bartender
-
Leter etter verdens beste bartenderteam
-
Spesialkomponert akevitt til drinker
-
Trender fra verdens beste bartendere
-
Sommerdrinker med Baileys
-
Whiskydrinker – inspirert av den norske påsken
-
Feir nyttår med spennende drinker