Kulissene på Mortepumpen er nedskalerte fasader fra bybildet, som representerer «det gamle Stavanger». (Foto: Radisson Blu Atlantic Hotel/Marius Vervik)

Gjenåpner restaurant Mortepumpen

Radisson Blu Atlantic Hotel i Stavanger gjenåpner Mortepumpen. Restauranten har vært midlertidig stengt siden hotellet ble renovert, men nå er restauranten endelig klar til å ønske gjestene velkommen tilbake.

Mortepumpen ble åpnet 8. desember 1955. Navnet fikk restauranten etter Stavangers eneste offentlige vannpumpe, som sto midt på torget frem til 1866.

Kulissene på Mortepumpen er nedskalerte fasader fra bybildet, som representerer «det gamle Stavanger».

Unikt miljø fra Gamle Stavanger

Kulissene på Mortepumpen er nedskalerte fasader fra bybildet, som representerer «det gamle Stavanger». (Foto: Radisson Blu Atlantic Hotel/Marius Vervik)

– Restauranten med et unikt miljø fra Gamle Stavanger byr på gode opplevelser. Stemningen er avslappet, enten du tar med forretningsforbindelser eller ønsker å nyte en bedre middag med din kjære. Våre kokker sørger for den gode julematen og våre medarbeidere vil gjøre sitt ytterste for at gjestene får en flott opplevelse, sier hotelldirektør ved Radisson Blu Atlantic Hotel, Reinout Engel.

I tillegg til Mortepumpen, tilbyr hotellet restauranten FireLake, hotellets nye restaurant som tilbyr et internasjonalt konsept.

Omfattende renovering

Radisson Blu Atlantic Hotel har gjennomgått en omfattende totalrenovering. Her fra lobbyen. (Foto: Radisson Blu Atlantic Hotel/Lisa Løwenborg)

Radisson Blu Atlantic Hotel har de siste årene gjennomgått en omfattende totalrenovering. Hotellet har fått en helt ny resepsjon og alle hotellrommene, inkludert en duplex-suite i øverste etasje, samt de 15 møterommene, er nyoppusset.

«Den nye lobbyen har blitt et kunstverk i seg selv og huser utstillinger, festlige begivenheter og spennende kultur-arrangementer», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS