Thor Morten Halvorsen (fra venstre), nytilsatte Jarle Moen og Thor Morten Halvorsen i Norwegian Hospitaity Group.
Thor Morten Halvorsen (fra venstre), nytilsatte Jarle Moen og Thor Morten Halvorsen i Norwegian Hospitaity Group.

Inn i lederstilling i Norwegian Hospitality Group

Jarle Moen blir ny daglig leder (COO) for Norwegian Hospitality Group. Han blir nå ansvarlig for selskapets ni hoteller og resorts.

Nesten 20 år etter at de to arbeidet sammen sist, trer Jarle Moen inn som ny «Chief Operating Officer» (COO) for Norwegian Hospitality Group, eid av Thor Morten Halvorsen.

Moen går inn i ledergruppen under administrerende direktør (CEO), Thor Filip Halvorsen, og starter i den nye jobben allerede denne uken.

Moen kommer fra en stilling hos Cityplan i Fredrikstad, der han ble ansatt for litt over ett år siden.

Mange spennende hoteller 

NHG ble stiftet i 1991, og har i dag en bred portefølje av hoteller og resorts som inkluderer blant annet velkjente destinasjoner som Son Spa, Farris Bad, Strömstad Spa & Resort og Dalen Hotel

I fjor åpnet selskapet sitt nyeste designhotell, Hotel Riviera i Moss, og er fortsatt på leting etter nye, spennende prosjekter. 

– Vi er veldig glade for å få med oss Moen på laget, en av landets mest erfarne innenfor drift og utvikling av hoteller og konsepter. Sammen skal vi jobbe videre med både utvikling og kvaliteten på alle våre hoteller for å skape framtidens beste hotell, spa og destinasjonsopplevelser for dagens og morgendagens gjester, sier eier og styreleder i NHG, Thor Morten Halvorsen, i en pressemelding.

– Fikk meg til å elske denne bransjen

Moen tar med seg over 30 år fra hotell og hospitality inn i den nye rollen. I de senere årene har han blant annet vært hotelldirektør på The Thief og Sommerro.

Til sammen var han ansvarlig for oppbyggingen av fire hoteller i Strawberry over en periode på 18 år. Etter et drøyt år ute av bransjen er han nå glad for å være tilbake. 

– Da muligheten til å igjen jobbe sammen med Thor Morten Halvorsen dukket opp, og ikke minst hans svært kompetente team, var veien tilbake til bransjen svært kort. Det er ingen tvil om at det var Thor Morten som fikk meg til å elske denne bransjen, og jeg har hatt gleden av å lære mye av både han og senere av andre markante ledere. Jeg er imponert over hva Thor Morten, Thor Filip og resten av mine kommende kollegaer har fått til med NHG, forteller Jarle Moen.

Ser for oss oppgraderinger

– Nå som vi styrker laget med Jarle Moen, er det som en del av en planlagt satsing inn mot 2025. Vi er veldig fordøyde med den sammensetningen vi i dag har av hoteller i alt fra bysentrum til historiske Dalen Hotel i Telemark. Men det er ingen hemmelighet at vi også følger nøye med på markedet, og ser for oss oppgraderinger av både eksisterende hoteller og nye prosjekter. Samtidig handler det om å sørge for lønnsomhet i alle deler av selskapet, og her vil Jarle Moens kompetanse spille en sentral rolle, sier Thor Morten Halvorsen i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS