Blant verdens ledende takbarer

Du finner en av de mest spektakulære takbarene i verden i Stockholm, ifølge bladet Vogue.

Publisert
The Winery Hotel i Stockholm. (Foto: The Winery Hotel)
The Winery Hotel i Stockholm. (Foto: The Winery Hotel)

Du trenger ikke lenger å dra til Singapore, Sydney eller Los Angeles for å få en hotellopplevelse på taket utenom det vanlige. Det er nok å ta seg til Stockholm.

Foto: The Winery Hotel
Foto: The Winery Hotel

New York og Toscana

På The Winery Hotel kombineres vin og hotell. Foruten et vineri i lobbyen og en takbar i verdensklasse, finner du to restauranter, en vinbar, møtelokaler og 184 rom på hotellet.

Designet på taket følger samme stil som hotellet generelt. En kombinasjon av det urbane og industrielle, samt tankene til New York og den varme, rustikke følelsen av det toskanske landskapet.

– Vi ønsker å være en oase for vinelskere og elskere av livet, sier Jan Söder, designer og en av eierne av The Winery Hotel.

Sikkerhet i høyden

Å se ned på en by høyt oppe fra er en spennende følelse; bygningene, veiene, parkene og innsjøene som spredte seg foran deg - som din egen verden. Er det derfor gleden blir større når vi er over byen? Fordi vi føler oss som en dronning eller en konge over en by for et øyeblikk? Ifølge Psychology Today er svaret mer dyptgående og historisk enn det. Å være plassert i et tårn eller et slott høyt oppe på en høyde gjorde oss mindre utsatt for farer da vi kunne se dem i god tid for å ta oss til sikkerhet. Derfor skaper en høy posisjon følelsen av sikkerhet. Dette i kombinasjon med den moderne måten å forbinde høyde med kraft og betydning, bidrar til vår fascinasjon av høy høyde, heter det i en pressemelding.

Foto: The Winery Hotel
Foto: The Winery Hotel

Dette var emnet Vogue skrev om i en artikkel som viser hoteller med verdens mest fantastiske takbarer.

Her kan du lese Vogue sin artikkel om 25 spektakulære takbarer

Luksusliste

Listen inkluderer Dream Hotel Hollywood i Los Angeles, HGU Rooftop av John DeLucie i New York, Park Hyatt i Sydney, Andaz i Singapore, Hotel Fasano i Rio de Janeiro – og The Winery Hotel i Stockholm.

– I fjor var vi oppført i Forbes Magazine, og i år er det Vogue som har funnet oss, sier Søder.

– Du trenger ikke lenger å reise til Singapore, Sydney eller Los Angeles for å få en hotellopplevelse utenom det vanlige. Det holder å ta turen til Stockholm, sier han og smiler.

Les mer om hotellet her

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS