Kleivstua (nærmest) er nytt medlemshotell i Konferansehoteller.no (Foto: Kleivstua/Konferansehoteller.no)

Konferansehoteller.no i vekst

Konferansehoteller.no blir stadig større. Fire nye hoteller er nå tatt opp, og nå teller organisasjonen 18 hoteller.

De nye stedene som nå er blitt med er Granavolden Gjæstgiveri (Gran), Sanner Hotell (Gran), Kleivstua (Krokkleiva) og Ringnes Gård (ved Krøderen nord for Noresund).

Østlandet er satsingsområdet

Thomas Elvsaas er daglig leder for Konferansehoteller.no. (Foto: Konferansehoteller.no)

– Konferansehoteller.no er en samling med utvalgte konferansehotell innenfor 1,5 times reisevei fra Oslo. Alle med sin egen sjel og puls, skapt av historien, omgivelsene og menneskene som jobber der, forteller daglig leder for Konferansehoteller.no, Thomas Elvaas.

– Vi er stadig i dialog med autentiske hoteller med flotte omgivelser og en historie å fortelle. Kurs- og konferansefasiliteter er selvfølgelig av avgjørende betydning, men vi har også et sterkt søkelys på at stedet tilbyr god mat og drikke. Medlemmene som tas opp må passe vår profil og eksisterende miks av steder. Vi ønsker å ha en viss bredde i tilbudet til våre trofaste kunder. Vårt satsingsområde er Østlandet – med relativt kort reisevei fra Oslo, påpeker daglig leder for Konferansehoteller.no, Thomas Elvsaas.

Han startet som daglig leder i selskapet 1. januar 2020 – rett for koronakrisen rammet bransjen hardt. Konferansehoteller.no eies i dag en rekke av medlemshotellene.

Sparer tid

Sanner Hotell er nytt medlem i Konferansehoteller.no. (Foto: Sanner Hotell/Konferansehoteller.no)

Han forteller videre at fordelene ved å inkludere Konferansehoteller.no i tilbudsfasen er at du selv slipper å kontakte mange hoteller, samt gå å vente på respons.

– Vi gir et variert og fullgodt hotelltilbud. Kundene kan kontakte oss med sin forespørsel, og vi gir deretter samlet oversikt med pristilbud innen én time. I tillegg har kundene opsjon i 24 timer på alle tilbud. Skulle et av våre hotell passe til din konferanse, gi beskjed, og du vil motta en reservasjonsbekreftelse direkte fra ønsket sted. Dette er en tjeneste som er tidsbesparende og kostnadsfri for kundene, forklarer Elvsaas.

– Vi tilbyr også medlemmene å delta på kundearrangementer, salgs- og bookingsamlinger, direktørsamlinger m.m. Her får man utvekslet erfaring på tvers av de ulike hotellene. Vi fokuserer på samhold mellom hotellene. Det er spesielt viktig at de hotellene som ikke er kjedetilknyttet har et aktivt bransjenettverk rundt seg. Dette kommer i tillegg til det det viktigste – altså at hotellene får tilført kurs og konferanser gjennom våre kanaler, fortsetter Elvsaas.

Ser også utenfor Oslo og Viken

Ringnes Gård er nytt medlem i Konferansehoteller.no. (Foto: Ringnes Gård/Konferansehoteller.no)

– I dag har dere kun medlemshoteller i Oslo og Viken. 1,5 time fra Oslo rekker langt inn i Innlandet og også i Vestfold og Telemark. Ser dere mot disse fylkene også?

– Ja, vi ser stadig etter nye medlemmer, så lenge de er innenfor 1,5 timer fra Oslo og dekker de andre kriteriene våre med tanke på mat, historie, god service, særpreg og lokasjon. Dessuten ønsker vi oss enda flere medlemmer langs Oslofjorden, sier Elvsaas, som legger til at planen selvfølgelig er å fortsatt vokse noe, men at nå – i koronakrisen, er det et vanskelig marked å operere i.

Medlemshotellene i Konferansehoteller.no

Dette er de 18 medlemmene i Konferansehoteller.no:

Granavolden Gjæstgiveri, Gran

Hotel Hadeland, Gran

Hurdalssjøen Hotell, Hurdal

Kleivstua, Krokkleiva

Klækken Hotell og konferansesenter, Hønefoss

Losby Gods, Finstadjordet

Oscarsborg Hotel & Resort, Oscarsborg/Drøbak

Quality Hotel Leangkollen, Asker

Quality Hotel Olavsgaard, Skjetten

Refsnes Gods, Jeløya, Moss

Ringnes Gård, Noresund

Sanner Hotel, Gran

Soria Moria, Holmenkollen, Oslo

Sundvolden Hotel, Krokkleiva

Sørmarka Konferansehotell, Siggerud

Thorbjørnrud Hotell, Jevnaker

Victoria Hotel, Fredrikstad

Voksenåsen, Holmenkollen, Oslo

Konferansehoteller.no

Selskapsnavn: Konferansehoteller.no AS.

Tidligere navn: Norske Konferansehoteller AS.

Etablert: 1994, nysatsing med nytt navn for tre år siden.

Eiere: Konferansehoteller.no AS, Voksenåsen, Soria Moria, Klækken Hotell, Hurdalssjøen Hotell, Sundvolden Hotel, Sørmarka Konferansehotell, Thorbjørnrud Hotell.

Daglig leder: Thomas Elvsaas.

Styreleder: Tommy Kleiman.

Styremedlemmer: Finn Ove Carlsen, Marit Loen, Kjetil Myrengen.

Nettside: Konferansehoteller.no.

Les mye mer i magasinet Horeca (nummer 1 2021, som hadde utgivelse i februar)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinetS Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS