Like under Keplerstjernen, i en ombygd hangar, ligger en restaurant med muligheter for eksklusive middager og arrangementer ledet av Filip August Bendi, Bocuse d'Or-sølvvinner og kreativ utvikler hos Thon Hotels.
Like under Keplerstjernen, i en ombygd hangar, ligger en restaurant med muligheter for eksklusive middager og arrangementer ledet av Filip August Bendi, Bocuse d'Or-sølvvinner og kreativ utvikler hos Thon Hotels.

Blir Norges største konferansehotell


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2250,-
(herav mva kr 250)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1800,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS