Sander Johnsson (til venstre) og Nikolai Haram Svorte er to av finalistene i Norsk Vinkelnermesterskap 2023.
Sander Johnsson (til venstre) og Nikolai Haram Svorte er to av finalistene i Norsk Vinkelnermesterskap 2023.

Deltakerne i Norsk Vinkelnermesterskap 2023

Førstkommende helg skal Norges beste vinkelner kåres.


Etter inn innledende runder i både Norsk Vinkelnermesterskap og Junior Wine Award 2023, har 18 NM-kandidater blitt til 10, og ni JWA-kandidater har blitt til tre.

De 10 kandidatene som nå har gått videre som semifinalister, blir til tre finalister neste søndag, 22. januar.

Britannia, Re-Naa og Park Hotel Vossevangen

Britannia, Re-Naa og Park Hotel Vossevangen har alle med to deltakere i Norsk Vinkelnermesterskap, og Britannia og Re-Naa har dessuten to av de tre finalistene i Junior Wine Award 2023.

Under finner du semifinalistene i NM (Norsk Vinkelnermesterskap), som arrangeres på Hotel Bristol i Oslo.

Semifinalistene i Norsk Vinkelnermesterskap 2023

Aleksander Iversen - daglig Leder, Brasserie Coucou

Dagfinn With Iversen – «House Sommelier», Radisson Blu Caledonien Hotel, Kristiansand

Karianne Fornes - restaurantsjef, brasserie Britannia Hotel

Kristoffer Aga – «Head of Wine and Beverages», Renaa Restauranter

Nikolai Haram Svorte – «Head Sommelier», Speilsalen, Britannia Hotel

Petter Svanæs - selger, LaMarc Wines

Reidar R. Rosales Johansen – «Wine Director», Park Hotel Vossevangen

Robert Russel Rosales Johansen – «Head Sommelier», Park Hotel Vossevangen

Sander Johnsson – «Head Sommelier», RENAA

Thorstein Solheim Taklo – sommelier, Norvald Vinbar

Finalister i Junior Wine Awards 2023 (JWA 2023)

Aron E. Grønås - « Junior Sommelier» , RENAA

Filmom Fitsum - hovmester & faglig leder, Britannia Hotel

Magne Andreas Gaut - sommelier, Le Bistro

Kan du ikke være til stede, kan du streame finalene live. Les mer på Vinkelner.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS