Kornelia Plociennik og Erlend Paulsen. (Foto:Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Hordaland)

Servitørlærlinger klare for NM

Kornelia Plociennik og Erlend Paulsen fra Colonialen Restaurant i Bergen er klare for NorgesCup (NM) i Stavanger i januar 2018.

Publisert
Erlend Paulsen og Kornelia Plociennik fra Colonialen Restaurant sammen med hoveddommer Kristoffer Aga. (Foto:Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Hordaland)

Mandag 13. november ble det arrangert servitørkonkurranse for servitørlærlingene i Hordaland.

Erlend Paulsen.

Etter en runde med teori, flambering, tranchering og blindsmaking av vin og brennevin ble det klart at Plociennik og Paulsen ble vinnere, og NM-klare.

Kornelia Plociennik.

Gode representanter for faget

Nybakt norgesmester Kristoffer Aga var hoveddommer i konkurransen.

– Det har vært en veldig positiv dag, det er godt å se at vi har få men gode representanter for faget, uttaler Aga.

«Nytt av året, er at vi har kombinert gjennomføringen med en fagprøvegjennomgang, slik at også de lærlingene som ikke vil konkurrere, kan delta. Vi har hatt en kjempehyggelig og lærerik dag sammen, både 1. årslærlinger, 2. årslærlinger, privatister, dommere og opplæringskontoret», heter det i en pressemelding fra Opplæringskontoret for hotell- og restaurantfag i Hordaland.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS