Berit Lunde er ansatt som hotelldirektør på Scandic Voss. (Foto: Scandic Hotels)
Berit Lunde er ansatt som hotelldirektør på Scandic Voss. (Foto: Scandic Hotels)

Skal lede Scandic Voss

Berit Lunde er ansatt som hotelldirektør på nye Scandic Voss, som åpner i januar. Lunde er i dag hotelldirektør på Scandic Valdres. Hun tiltrer stillingen 1. september.

Publisert
Scandic Voss får 216 rom. (Illustrasjon: Scandic Hotels/Dark)
Scandic Voss får 216 rom. (Illustrasjon: Scandic Hotels/Dark)

Nå skal hun lede Scandics nye destinasjonshotell på Vestlandet. Hotellet blir bygdas største hotell med 216 rom og møtefasiliteter for 350 personer.

– Jeg gleder meg stort til å få lede det nye hotellet på Voss, og være en del av en viktig satsning for Scandic. Det er ingen tvil om at Voss er en utrolig spennende destinasjon, og jeg gleder meg til å bli kjent med lokalbefolkningen og alt Voss har å by på, sier Berit Lunde i en pressemelding.

Slik blir utsikten mot Vangsvatnet. (Illustrasjon: Scandic Hotels/Dark)
Slik blir utsikten mot Vangsvatnet. (Illustrasjon: Scandic Hotels/Dark)

20-års bransjeerfaring

Berit Lunde har over 20 års erfaring med service og gjesteopplevelser til sjøs etter å ha jobbet for flere rederier. Hun startet sin karriere på land og i Scandic med åpningen av Scandic Kristiansand Bystranda i 2013.

Etter litt over to år som hotellsjef ved Scandic Kristiansand Bystranda, fikk Lunde rollen som hotelldirektør på Scandic Grimstad i juni 2015, der hun var i nærmere tre år. Siden januar 2018 har hun vært hotelldirektør på Scandic Valdres.

Les også: Scandic til Voss (publisert mai 2018)

Fra Sotra

Voss får et nytt hotell i januar 2020. (Illustrasjon: Scandic/Dark)
Voss får et nytt hotell i januar 2020. (Illustrasjon: Scandic/Dark)

Født og oppvokst på Steinsland på Sotra, har Lunde tilbrakt både vintre og somre på Voss. Det blir derfor ekstra spesielt å skulle ta fatt på hotelldirektørjobben for det splitter nye hotellet.

– Det er ingen tvil om at jeg har en sterk tilknytning til Voss etter å ha tilbrakt mye ferie og fritid her. Med en sentral beliggenhet i nærheten av jernbanestasjonen og med den nye gondolbanen vegg i vegg, har jeg stor tro på at det nye hotellet vil trekke enda flere turister til Voss. Som hotelldirektør vil jeg ikke bare være opptatt av å selge hotellet, men også nærområdet og den fantastiske beliggenheten. For det er denne unike totalpakken som gir oss fordeler i kampen om gjestene, sier Lunde i meldingen.

Viktig satsningsområde

Vestlandet er en viktig region for Scandic og hotellkjeden har utviklet seg sterkt i denne landsdelen de siste årene. Scandic Voss blir Scandics niende hotell bare i Hordaland.

– Lunde har bevist at hun er en erfaren leder som tar utfordringer på strak arm. Hun har gjort en fantastisk jobb som hotelldirektør på Scandic Valdres. Nå venter nye og spennende utfordringer på Voss, og jeg ser frem til å følge henne på reisen, sier administrerende direktør i Scandic Hotels Norge, Svein Arild Steen-Mevold.

Berit Lunde tiltrer sin nye stilling som hotelldirektør 1. september 2019. Prosessen med rekrutteringen av hennes etterfølger på Scandic Valdres er allerede i gang.

Les også: Ny gondol skaper vekst i Voss (publisert mars 2019

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS