Karola Wenzel i øl- og vinkjelleren på Hindsæter. (Foto: Hindsæter)
Karola Wenzel i øl- og vinkjelleren på Hindsæter. (Foto: Hindsæter)

Ølsatsing på Hindsæter

Den gamle kjelleren fra 1898 på Hindsæter er pusset opp, og til denne sommersesongen er det åpnet en ny øl- og vinkjeller i kjelleren.

Publisert
Hindsæter. (Foto: Hindsæter)
Hindsæter. (Foto: Hindsæter)

– I vinter har vi pusset opp den gamle kjelleren fra 1898 under spisesalen til ny øl- og vinkjeller. Smak på over titall forskjellige ølsorter fra forskjellige norske håndverksbryggerier, meldes det fra Hindsæter.

Hindsæter tilbyr over 60 forskjellige ølsorter - fra norske produsenter. (Foto: Hindsæter)
Hindsæter tilbyr over 60 forskjellige ølsorter - fra norske produsenter. (Foto: Hindsæter)

60 ølsorter

– Vi har bygd opp en ølkjeller med over 60 forskjellige ølsorter fra 16 forskjellige bryggerier fra dal-, fjord- og fjelldistrikter i Norge. Norge har for lengst passert over 100 bryggerier, så dette er kun et lite utvalg av hva norske mikrobryggerier har å by på nå. Den store interessen for småskala-matproduksjon de siste årene får nå følge av drikke basert på lokale ølbryggertradisjoner fra hele landet, melder Karola Wenzel og André Sundero mpå Hindsæter oppunder Jotunheimen.

Ølsmaking og fjellspa

– Nå arrangerer vi også ølsmakinger i kjelleren vår for mindre grupper, melder driverne, som også blant annet tilbyr fjellspa.

Til høsten arrangerer Hindsæter sammen med andre i området også Jotunheimen Reinsdyrfestival.

Du kan lese mer på Hindseter.no.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her