
Ølsatsing på Hindsæter
Den gamle kjelleren fra 1898 på Hindsæter er pusset opp, og til denne sommersesongen er det åpnet en ny øl- og vinkjeller i kjelleren.

– I vinter har vi pusset opp den gamle kjelleren fra 1898 under spisesalen til ny øl- og vinkjeller. Smak på over titall forskjellige ølsorter fra forskjellige norske håndverksbryggerier, meldes det fra Hindsæter.

60 ølsorter
– Vi har bygd opp en ølkjeller med over 60 forskjellige ølsorter fra 16 forskjellige bryggerier fra dal-, fjord- og fjelldistrikter i Norge. Norge har for lengst passert over 100 bryggerier, så dette er kun et lite utvalg av hva norske mikrobryggerier har å by på nå. Den store interessen for småskala-matproduksjon de siste årene får nå følge av drikke basert på lokale ølbryggertradisjoner fra hele landet, melder Karola Wenzel og André Sundero mpå Hindsæter oppunder Jotunheimen.
Ølsmaking og fjellspa
– Nå arrangerer vi også ølsmakinger i kjelleren vår for mindre grupper, melder driverne, som også blant annet tilbyr fjellspa.
Til høsten arrangerer Hindsæter sammen med andre i området også Jotunheimen Reinsdyrfestival.
Du kan lese mer på Hindseter.no.