Paal Hennig-Olsen (til venstre) og Trond Wøien tester den nye iskremkonfekten. (Foto: Hennig-Olsen Is)
Paal Hennig-Olsen (til venstre) og Trond Wøien tester den nye iskremkonfekten. (Foto: Hennig-Olsen Is)

Japansk iskremkonfekt for proffmarkedet

Nå lanseres den japanskinspirerte desserten Mochi, iskremkuler innpakket i søt, risbasert deig i 20-pakning fra Hennig-Olsen Is, for proffmarkedet.

Publisert

– Vi var på inspirasjonstur til Tokyo i fjor sommer., og fikk smake både japansk iskrem og ulike typer Mochi. Det inspirerte oss til å finne fram til vår egen variant, forteller administrerende direktør i familiebedriften Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen.

En ny måte å servere is på

Mochi er små og fargerike iskremkuler dekket med risbasert mochi-deig. De myke iskulene er en helt ny måte å servere iskrem på, og spises helst med hendene. Inni kulene finner du både iskrem og sorbet.

– Denne er egnet for buffeten, kafé og restaurant. Mochi kan spises slik den er, glaseres med saus, eller serveres som en del av en dessert, sier Hennig-Olsen.

Tre typer for storhusholdning

Hennig-Olsen Is lanserer tre typer Mochi for storhusholdning i 20-pakning, der hver versjon har to smaker; kokos og sakura kirsebærblomst, sjokolade og mango, samt karamell og jordbær.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca