Foto: Hennig-Olsen Is

Disse smakene dukker opp som kuleis i år

Hennig-Olsen Is introduserer tre nye kuleisvarianter denne våren; tre klassiske fløteis med lett gjenkjennelige smaker, Sandwich, Sjokokirsj og Rom Rosin. Alle nyhetene er smakskombinasjoner som mange allerede kjenner fra småisdisken og dessertisverdenen.

– Denne våren lanserer vi tre spennende iskremsmaker – Sandwich, Sjokokirsj og Rom Rosin. Blant disse vil både den trendy og moderne, og den tradisjonstro finne sin favoritt, sier administrerende direktør i Hennig-Olsen Is, Paal Hennig-Olsen.

Sandwich

Foto: Hennig-Olsen Is

Sandwich er en av bestselgerne i småisverdenen. Delikat toffee-iskrem med myk og smaksbalansert kjeks gir et smaksinntrykk mange liker. Sandwich kommer nå med kjeksbiter i toffeesaus, i ny og spennende kuleis-form. Nyheten er tilgjengelig fra uke 13 i 2022.

Sjokokirsj

Foto: Hennig-Olsen Is

Sjokokirsj var en elsket iskrem tidlig på 2000-tallet. Nå kommer favoritten tilbake i kuleisdisken med enda mer kirsebær og enda mer sjokobiter. Sjokokirsj er en deilig kirsebæris med kirsebærsaus og mørke sjokobiter.

Nyheten er tilgjengelig fra uke 10 i 2022.

Rom Rosin

Foto: Hennig-Olsen Is

Klassikeren Rom Rosin er tilbake, etter sterke ønsker fra forbrukerne. Kuleisen er en klassisk smakstrio av vanilje og rommarinerte rosiner, mer spesifikt sultaner.

I tillegg til de tre kuleisnyhetene kommer Hennig-Olsen Is også med nye pappsugerør og papplokk til Milkshakebeger.

Nyheten er tilgjengelig fra uke 10 i 2022.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS