Illustrasjonsfoto: Arbeidstilsynet

Webinar om muskel- og skjelettplager i serveringsbransjen

Torsdag 11. november arrangeres det et webinar om muskel- og skjelettplager i serveringsbransjen. Arbeidstilsynet og regionale verneombud i renholds-, hotell-, restaurantbransjen er arrangører.

Målgruppen for webinaret er både ledere og ansatte i serveringsbransjen.

– Vi ønsker å sette søkelyset på helsetilstanden til kokker og servitører, og hvordan man kan sikre et langt og helsefremmende yrkesliv i serveringsbransjen, melder rådgiver hos Arbeidstilsynet, Monja Lunde.

Om webinaret

Illustrasjonsfoto: Arbeidstilsynet

Muskel og skjelettplager i serveringsbransjen

Webinaret er åpent og gratis for alle

Dato: Torsdag 11. november kl. 10.00 – 11.30 (1,5 time)

I webinaret skal deltakerne få kunnskap og enkle verktøy for å forebygge muskel og skjelettplager på arbeidsplassen, uavhengig av om du er kokk, servitør, leder eller ansatt.

Under webinaret skal det blant annet sees på:

· Fakta og kunnskap om muskel- og skjelettplager for servitører og kokker.

· Hvordan man kan sikre et langt og helsefremmende yrkesliv i serveringsbransjen.

· Arbeidstilsynets erfaringer og forventninger til virksomhetene når det gjelder forebygging av muskel- og skjelettplager og arbeidsrelaterte psykiske plager.

· Rollene i HMS-arbeid inkludert regionale verneombud i hotell, restaurant og renhold.

· Hvordan bedriftshelsetjenesten (BHT) kan bistå, ved bedriftshelsetjenesten Helsedesign AS.

· Norge trenger flere kokker! Hvorfor bør unge velge kokke- og servitøryrket? Ved opplæringskontoret for restaurant- og matfag.

Meld deg på gratis webinar her

Les mer på rvofond.no

Les mer på arbeidstilsynet.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS