Max med ny burger i fire varianter

Max’ nye kampanjeburger, BBQ Ranch både avslutter sommeren – og innleder høsten. BBQ Ranch er en amerikansk klassiker som nå blir tilgjengelig i fire forskjellige varianter: Kjøtt, kylling, halloumi og ikke minst Delifresh Plant Beef – Max’ nye plantebaserte burger. 

Publisert

– I den senere tiden har vi sett at interessen for kjøttliknende produkter har økt kraftig, både i Norge og internasjonalt, forteller viseadministrerende direktør Christoffer Bergfors,

– Vi lanserte nylig Delifresh Plant Beef til svært god mottakelse hos våre gjester, opplyser han og forteller videre at det føles godt å tilby denne burgeren i fire forskjellige varianter. – Da kan våre gjester enkelt gjøre et valg basert på om de vil ha et kjøtt- eller vegetarisk alternativ.

Max Delifresh Plant Beef

I mai laserte Max Delifresh Plant Beef for å kunne tilby flexitarianere, vegetarianere og kjøttelskere et velsmakende alternativ til vanlig kjøtt. BBQ Ranch serveres med bacon til kjøtt- og kyllingburgeren. BBQ Ranch Halloumi eller Delifresh Plant Beef er lakto-ovo-vegetariske. Resten av ingrediensene er ranchdressing, BBQ-saus, jalapeños, cheddar, tomat, rødløk og isbergsalat pakket inn i et briochebrød.

– Jeg tror at alle som liker den amerikanske varianten av fylt makaroni med masse smeltet ost, kommer til å elske våre Mac ’n’ Cheese, sier Max’ sjefskokk Jonas Mårtensson. I tillegg har vi en herlig «treat», med Luksusshaken med sin søtsyrlige jordbærfudge og hvit sjokolade. Eventuelt kan man velge vår veganske shake som har kokosmelk som base.

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS