Glutenfri pizzabunn og hamburgerbrød fra Slåtto

I mai lanserer Slåtto tre nye typer hamburgerbrød og glutenfri italiensk pizzabunn.

Publisert

Glutenfri pizzabunn, italiensk type

Norskprodusert hvetebasert «italiensk» bunn. Et glutenfritt alternativ på pizzamenyen. Kommer levert singelpakket og som frossen vare. Tas rett ut av fryseren, garneres (med glutenfritt garnityr) og stekes.

EPD: 4523809

Brioche Hamburgerbrød

Hvetebasert Briochebrød. Bakt med egg og smør.

Er også tilsatt litt ekstra væske. Til hamburger, men kan selvsagt også brukes til mange andre retter.

EPD: 4518353

Durum Hamburgerbrød

Hamburgerbrød med et hint av BBQ-smak og surdeig, bakt med durumhvete. Toppet med semule.

EPD: 4518361

Gourmet Hamburgerbrød

Mykt hvetebasert hamburgerbrød, bakt med surdeig og durumhvete og sprinklet med semulegryn. Leveres i en litt rustikk form spesielt laget for servering av moderne hamburger.

EPD: 4518445

Nettside: Nsh.as