Klare for den 12. utgaven av Østlandske Storhusholdning. Bak fra venstre Frank Øvrevik Kjerland (Lærlingekompaniet Innlandet), Magne Nordseng (RNI AS), Konrad Sel (Utstillingsplassen Messer AS) og Geir Kjerstad (Asko). Foran Kari Olstad (Utstillingsplassen Messer as) og Evy Sunde (NHO Innlandet). (Foto: Østlandske Storhusholdning)

Østlandske Storhusholdning for 12. gang

Innlandets største storhusholdningsmesse, Østlandske Storhusholdning, arrangeres i år for 12. gang. Datoene er onsdag 25. og torsdag 26. oktober.

Publisert

78 utstillere, 12 flere enn i 2015, er påmeldt til messen på Hamar.

– Mange av utstillerne er gjengangere, men i år er det også mange nye utstillere på plass, opplyser arrangementsansvarlig Konrad Sel hos Utstillingsplassen Messer.

Arrangeres annet hvert år

Østlandske Storhusholdning, som er blitt arrangert siden 1996, arrangeres annethvert år i tett samarbeid med NHO Innlandet. Det hele foregår i Hamarhallen/Scandic Hotel Hamar.

Konrad Sel og de andre arrangørene er klare for den 12. utgaven av Østlandske Storhusholdning. (Foto: Privat)

– Vi har nå i overkant av 400 forhåndspåmeldte, og har som mål og passere 800 før fredag 20. oktober, og 1100 før tirsdag 24. oktober. I 2015 hadde vi 1200 unike besøkende da messen stengte, forteller Sel.

Endringer i åpningstidene

– Vi følger stort sett samme mal som tidligere, men har valgt å endre litt på åpningstidene. Vi holder en time åpent helt frem til 18 den første dagen (onsdag), mens vi stenger dørene klokka 16 den siste dagen (torsdag), basert på erfaringer de siste gangene, legger Sel til.

Konkurransearenaen flyttes

For å frigjøres lokaler, er konkurranseområdet flyttet i år.

– Vi flytter hele kokkekonkurranseområdet inn i nye og bedre lokaler, «Plogen», slik at vi får frigjort nesten 200 kvadrater til bedrifter for selve messen. Asko har slått på stortromma, og leier hele den delen som tidligere var konkurransearena. I tillegg åpner vi for en ny passasje mellom Hamarhallen og Kulturhuset, som allerede er utsolgt med utstillere, sier Konrad Sel.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Østlandske Storhusholdning

* Østlandske Storhusholdning er en lukket messe for bransjen, og gratis for besøkende.

* Årets messe arrangeres i Hamarhallen/Scandic Hotel Hamar onsdag 25. og torsdag 26. oktober.

* Messen arrangeres i 2017 for 12. gang.

* Det er NHO Innlandet og Utstillingsplassen Messer AS som er hovedarrangører for Østlandske Storhusholdning.

Du kan lese mye mer om messen på Storhushold.no eller på Horecanytt.no.

Powered by Labrador CMS