Over 10 000 besøkende er ventet til messen Midt i matfatet i Vikingskipet. (Foto: Vikingskipet.com)
Over 10 000 besøkende er ventet til messen Midt i matfatet i Vikingskipet. (Foto: Vikingskipet.com)

Midt i matfatet for femte gang

Over 120 utstillere er påmeldt til messen «Midt i matfatet» i Vikingskipet i Hamar. Det ventes over 10 000 besøkende fra 21. til 23. september.

Publisert

Midt i matfatet arrangeres i år for femte gang, og det har blitt satt publikumsrekorder hvert eneste år siden starten i 2014.

Nytt i år er det også at NM i potetskrelling skal arrangeres under festivalen.

Innlandets spiskammer

Arrangøren inviterer til mat- og drikkeopplevelser fra Innlandets spiskammer.

Det er Hamar Olympiske Anlegg AS, som sammen med flere samarbeidspartnere, står bak mat- og landbruksfestivalen.

«Dette er en festival for hele familien, som skal preges av kvalitet, opplysning og aktivitet.Det skal syde i Vikingskipet disse tre dagene, med mange utstillere og besøkende, gode lukter og smaker, og et rikholdig festivalprogram. Festivalen presenterer hele verdikjeden», heter på Vikingskipet.com.

Matservering, skjenkeområde og ølsalg

På et fellesområde i hallen er det samlet cateringselskaper og småskalaprodusenter, og i tilknytning til dette området vil det være plass der publikum kan sette seg ned for å spise.

Det blir også et eget skjenkeområde i hallen der utstillere kan selge, øl, vin og brennevin.

I nærheten av skjenkeområdet vil det også bli et eget ølutsalg, der de besøkende kan kjøpe øl og ta med seg hjem. Utstillere som brygger øl, kan selge øl her.

Les mer på Midtimatfatet.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca