Gulating gjenåpner i Skien

Tidligere i vinter stengte Gulating Ølutsalg Skien dørene. Nå har kjeden fått på plass nye lokaler og ny driver, og dermed blir det igjen ølutsalg i Skien.

Publisert
Driftssjef for Gulating Gruppen AS, Tom Anders Solberg. (Foto: Gulating)
Driftssjef for Gulating Gruppen AS, Tom Anders Solberg. (Foto: Gulating)

– Vi er svært fornøyde med å ha fått på plass en god løsning og ny franchisetaker så raskt, sier driftssjef for Gulating Gruppen AS, Tom Anders Solberg.

Det var Telemark Ølutsalg AS som sto bak Gulating-butikken i Raadhusgata. Da selskapet gikk konkurs i månedsskiftet januar/februar, ble samtidig planene om å flytte butikken til Herkules senter sør for sentrum skrinlagt, og byens ølentusiaster sto uten spesialbutikk.

Etter intens jobbing er nå Eirik Østerlid, Knut Bråthen og Ioannis Ignatiadis på plass som ny franchisetakere, og nye lokaler på Arkaden er i boks. Solberg forteller at det var viktig for kjeden å bli værende i telemarksbyen:

– Omsetningen var aldri problemet i Skien, så grunnlaget og markedet for et ølutsalg er helt klart på plass, fastslår han, og understreker at han har stor tro både på ny driver og plassering av den nye butikken:

– Vi er veldig fornøyde med å ha fått Østerlid, Bråthen og Ignatiadis med på laget, og har stor tro på Ignatiadis som Gulating-kjøpmann. Lokasjonen på Arkaden er flott, så nå vi er veldig klare for å gjenoppstå i Skien så snart salgsbevilling er på plass – til 2. mai, sier Solberg.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS