Gulating med logistikkavtale med Tangent

Gulating Ølutsalg har inngått avtale om logistikk og lagerhåndtering med Tangent AS i Sandefjord.

Publisert

Ifølge avtalen vil Tangent overta all logistikk og lagerhåndtering for Gulating på Østlandet. Dette betyr at bryggerier og importører leverer til Tangent sitt lager på Skolmar utenfor Sandefjord, som mottar, pakker og distribuerer øl til Gulating sine egeneide- og franchisebutikker.

Viktig strategisk avtale

– For Gulating er avtalen om logistikk og lagerhåndtering med Tangent en viktig strategisk avtale som gjør det mulig for Gulating å fokusere på vår kjernevirksomhet. Med denne avtalen blir våre behov innenfor logistikk og lagerhåndtering ivaretatt av en profesjonell aktør og vi får frigjort være ressurser til vår kjernevirksomhet som er distribusjon og salg av øl, sier daglig leder i Gulating-Gruppen, Rolf Ivar Skår.

Tangent

For Tangent er avtalen med Gulating en betydelig og viktig avtale som bekrefter selskapets posisjon som en viktig samarbeidspartner for næringslivet innenfor mottak, lagring og utsendelse av produkter.

Tangent har et fullservice-lager på Skolmar, utenfor Sandefjord som er sentralt plassert ved E18. Selskapet ivaretar mottak, lagring, plukking og utsendelse av produkter. Tangent håndterer bl.a. logistikk og P&M for kunder som Jotun, Crema, Kenson, SCA, Porsgrunn Porselen m.fl, heter det i en pressemelding.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Gulating-Gruppen

Rolf Ivar Skår som er siviløkonom og ølbrygger startet i 2011 med ølbrygging i Dale i Sunnfjord.

Med bryggeriskolen i København og utdannelse som ølsommelier, brygget og utviklet han sine egne brygg og oppskriftene fikk han testet ut på sin pub som lå vegg i vegg med bryggeriet.

Skår etablerte Gulating Bryggeri AS i 2013. Det første produktet ble lansert i mai 2014, og selskapet fikk også distribusjon i dagligvarehandelen.

I dag består Gulating-Gruppen av 10 ølutsalg, egne ølmerker basert på egne oppskrifter og samarbeidsbrygg, import av øl, grossistvirksomhet og puber.

Les mer på Gulating.net

Powered by Labrador CMS