Prosjektet «Grønn Meny» er i tråd med norske kostholdsråd og klimatiltak, og det tilbyr omfattende støtte for å hjelpe kantiner med å integrere plantebaserte alternativer i menyen.
Over 100 akademikere fra hele Norge har signert et åpent brev med mål om å øke andelen plantebaserte retter i norske universitets- og høyskolekantiner til minst 50 %.

Krever tiltak for mer klimavennlig mat


For å lese denne saken må du være abonnent

Et abonnement gir tilgang til alt innhold og vi har følgende tilbud:

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Kort

TOTAL
(digitalt + papir)

1 år til kr 2025,-
(herav mva kr 225)

Faktura

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Kort

DIGITAL
(kun digitalt)

1 år til kr 1600,-
(herav mva kr 0,-)

Faktura

Powered by Labrador CMS