Gress-pris til Culina. Fra venstre Jan Muri fra Gress, Arnt Kortgaard, Rune Skjerdal, Pål Byhring-Enger, Terje Olsen, Mette Wangen, Kathrine Starheim, Tor Sandnes fra Culina, og Brit Strand fra Gress.

Anerkjennelse til Culina

Culina har mottatt prisen som «årets leverandør» til Gress for 2016 og også som «årets leverandør» til Nordic Choice Hotels for 2016.

Publisert

– Å få anerkjennelse fra sluttbrukerne på denne måten er utrolig hyggelig. Det er et resultat av at nær 90 ansatte elsker jobben sin, og leverer sitt beste hver dag, melder Kathrine Starheim hos Culina.

Hun fortsetter: – Vi hadde ikke fått slike utmerkelser uten et system som fungerer optimalt i alle ledd, og folk som brenner for sitt fag. Bransjen vår er jo ikke så stor, og de andre leverandørene bidrar sterkt til å holde et høyt nivå når det gjelder kundenes forventninger.

Hun forteller at det er flere av leverandørene til både Gress og Nordic Choice Hotels som Culina har et godt samarbeid med, som fortjener ros for sitt arbeid.

– At flere og flere kjeder også løfter frem og setter fokus på bærekraftighet i leverandørleddet synes vi er kjempeflott, og vil gratulere Jæder med pris hos Nordic Choice Hotels, og Coca Cola, som fikk Gress-prisen, sier Starheim.

Dette er kriteriene for Gress-prisen

  • Denne prisen er basert på tilbakemeldingen fra GRESS-gruppens driftssteder hvor følgende er vektlagt:
  • Samarbeidsevne, kundeoppfølging, servicevennlighet.
  • Oppfølging av GRESS-nett, produktoppdatering, bilder, beskrivelse.
  • Innovasjon, kvalitet.
  • Produktutvikling, skape vekst og lønnsomhet.

Om årets leverandør har en fått følgende tilbakemeldinger fra brukerne:

  • Bra kundeservice
  • Hyggelig salgspersonell
  • Godt utvalg
  • Beste servicen i bransjen, uten tvil
  • God produktkunnskap, finner bestandig et produkt man kan bruke
  • Servicevennlige, hands on
  • Nytenking, kundeoppfølging, samarbeidsevne, helt klar en ener.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS