Sjømagasinet er nyoppusset. (Foto: Fursetgruppen)
Sjømagasinet er nyoppusset. (Foto: Fursetgruppen)

Sjømagasinet er pusset opp

I dag, onsdag 13. mai, åpner Fursetgruppens Sjømagasinet i ny drakt. Nyoppussede Fiskebutikken åpner torsdag 14. mai.

Publisert

«Endelig kan vi stolt vise frem vår oppussede restaurant og vi gleder oss til åpning i morgen onsdag klokka 16. Vi ønsker både gamle og nye venner velkommen i trygge omgivelser», heter det i en pressemelding.

Vinbar

Blant nyhetene i restauranten er en helt egen vinbar med en av byens bedre vinlister, og det også være et stort utvalg på glass. Fiskebutikken vil ha litt mer servering, take-away, og et noe utvidet utvalg delikatesser i butikken.

«Torsdager kjører vi after-work i vinbaren fra kl. 16.00 til 18.30, med varierende temaer og noen hyggelig overraskelser. Kom rett fra jobb eller sving en tur innom utover kvelden, det er ingen bordreservasjon. Førstkommende torsdag vil vi sette søkelyset på viner fra Burgund i Frankrike. I forbindelse med åpningen tilbyr vi en femretters jubileumsmeny til 695 kroner per person», heter det i pressemeldingen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca