Mikael Holm Oskarsson (til høyre) er kjøkkensjef hos Majorens Kro og Stue. Her sammen med innehaver Markus A. Nagele.
Mikael Holm Oskarsson (til høyre) er kjøkkensjef hos Majorens Kro og Stue. Her sammen med innehaver Markus A. Nagele.

Islandsk popup-restaurant hos Majorens Kro og Stue

Fra 14. til 17. juni blir det popup-restaurant hos Majorens Kro og Stue i Gamlebyen i Fredrikstad. Den er i regi Islendingen Mikael Holm Oskarsson, som er kjøkkensjef på Majorens Kro & Stue.

 Mikael Holm har fått god hjelp av sin tidligere kollega Andreas Patrekur Williams Gunnarsson. De to tilbragte hele sin lærlingtid sammen i restauranten Dill i Reykjavik på Island. Restauranten har en stjerne i Michelin-guiden.

Andreas Patrekur Williams Gunnarsson har også med seg en annen dyktig kokk; Robert Demirev.

Med på laget har de også en av Islands beste og prisvinnende bartendere, Jakob Alf Arnarson.

De har sammen utformet en tredelt meny inspirert av nordiske råvarer, og som gjest har du tre menyer å velge i.

Dette er menyene

Meny 1 (1075 kroner)

Lamme-croquette

Tartar med ansjosmajones

Jordskokk, Dulsechips

Egg, blomkål, parma og sopp

Torsk, honning, myse og smør

Potet, islandsk wasabi, løpstikke, potetskum og rogn

Breiflabb, vinglace veloute, kjørvel og druer

Rabarbra og rømme

Meny 2 (625 kroner)

Potet, islandsk wasabi, løpstikke, potetskum og rogn

Breiflabb, vinglace veloute, kjørvel og druer

Rabarbra og rømme

Meny 3 (625 kroner)

Potet, islandsk wasabi, løpstikke, potetskum og rogn

Lam, blåbær og gastrique

Rabarbra og rømme

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS