Nyheter fra Fjordland høsten 2024.
Nyheter fra Fjordland høsten 2024.

Tradisjonsrike og moderne smaker fra Fjordland

Fjordland lanserer nyheter med både tradisjonsrike og moderne smaker høsten 2024.

Blant annet kommer en ny rett med svineknoke, grønnsaker og poteter, som byr på tradisjonsrik smak. I samarbeid med Arne Brimi har Fjordland utviklet en smakfull gryterett.

For dem som liker internasjonal mat, introduseres en rett med scampi og nudler i en eksotisk teriyakisaus.

I meierihyllene finner du to nye spiseklare grøter med proteintopping, tilgjengelig i smakene vanilje og fersken. Senere i høst kommer også nye juleprodukter, inkludert en karamellpudding i flerporsjon og riskrem med moltesaus.

Produktene er å finne i butikkene fra midten av september 2024.

Skogsgryte

Brimis Skogsgryte er en gryterett med bøkerøkt bacon. Gryten består dessuten av 47 % rotgrønnsaker.

Dette sier Arne Brimi selv om retten: – En gryterett skal ha ingredienser som forsterker smak og aroma. Røkt bacon har en smak både jeg og mange liker. Sammen med grytekokt Gudbrandsdalsost fra Lom og Skjåk, gir det Skogsgryta den runde og fine smaken.

Svineknoke med grønnsaker og poteter

«Svineknoke med grønnsaker og poteter er en smakfull tradisjonsrett med en lys og balansert kremet saus som spiller fint på lag med det lettsaltede kjøttet. Vi har tilsatt gode rotgrønnsaker og poteter i biter med tyggemotstand. Denne retten er nøkkelhullsmerket og inneholder 28 % grønnsaker. Retten har lite mettet fett og er rik på protein», skriver Fjordland i en pressemelding.

Scampi Teriyaki

Fjordland lanserer også en middagsrett med scampi og nudler i en praktisk skål. Denne retten inneholder sertifiserte scampi og nudler, samt paprika, vannkastanjer og edamamebønner.

Andre nyheter

Fjordland lanserer også Fjordland grøt med bygg og havre, Kos riskrem og Kos karamellpudding utover høsten.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS