Til høstens middager lanserer Findus nyheter i sitt fiskesortiment – «Fish & Fun» (bildet) og «Fish & Crisp Big Pack».
Til høstens middager lanserer Findus nyheter i sitt fiskesortiment – «Fish & Fun» (bildet) og «Fish & Crisp Big Pack».

Findus' fiskesortiment vokser

Til høstens middager lanserer Findus nyheter i sitt fiskesortiment – «Fish & Fun» og «Fish & Crisp Big Pack».

Nyheter fra Findus.

Med en morsom og havinspirert ny variant av fiskepinner, Kaptein Sabeltann og Big Pack av storfavoritten Fish & Crisp, ønsker Findus å inspirere til flere næringsrike, mettende og omega-3-fylte måltider.

Både raskt og enkelt å tilberede

Frossen fisk er både rask, enkel og allsidig å tilberede, samtidig som den er næringsrik og proppet med omega-3. Med lekenhet, god smak og luksuriøs panering vil Findus inspirere norske husholdninger til en sunn, smakfull og matglad hverdag. For å gjøre dette lanserer Findus det helt nye produktet «Fish & Fun» i tillegg til en Big Pack av bestselgeren «Fish & Crisp».

«Fish & Fun» er en kreativ vri på originalen Findus sine fiskepinner. MSC- og nøkkelhullsmerket mild, hvit fisk med den klassiske, sprø paneringen har fått en ny og spennende utførelse i form av havfigurer som fisk og sjøstjerner. Fish & Fun er inspirert av den populære Kaptein Sabeltann-serien og figuren Pinky. Med sin eventyrlystne, energiske og livlige personlighet ønsker Pinky å motivere yngre familiemedlemmer til å være modige og eventyrlystne ved å våge å spise Kaptein Findus sine nye og havinspirerte fiskefigurer. De mest spennende eventyrene skjer til havs, og med Fish & Fun vil Findus inspirere til lekne måltider der mot og eventyrlyst står i sentrum.

Sunne valg

Det tar bare åtte minutter å tilberede «Fish & Fun» i en Airfryer, for en eventyrlig og spennende måltidsopplevelse for både små og store smaksløker. De havinspirerte fiskefigurene er perfekte til lunsj og middag, men også som mellommåltid, til leketreffet, bursdagsselskapet eller sammen med dippsaus. Som en del av fiskesortimentet lanserer Findus også en «Big Pack» av den svært populære «Fish & Crisp».

Nå kommer den luksuriøst panerte fisken i en pakke med seks fileter i stedet for fire, perfekt for større familier som vil ha mer av det gode. Kanskje i en fisketaco, den britiske klassikeren «Fish & Chips» eller med dillsaus, potetmos og erter.

– Med søkelys på hverdagsmat og familiemåltider, vil vi både oppmuntre og bidra til flere smakfulle familiemåltider der samvær, god mat og sunne valg står i sentrum. Frossen fisk er både rask, enkel og allsidig å tilberede, men også like næringsrik som fersk fisk og proppet med omega-3, sier Henrik von Lowzow hos Findus Norden.

MSC- og nøkkelhullsmerket

Den hvite, milde fisken har en gyllenbrun panering og er full av både næring og protein. Fisken er både MSC- og nøkkelhullsmerket og byr på en morsom og spennende middagsopplevelse for hele familien til både hverdag og helg.

Findus Fish & Fun og Fish & Crisp Big Pack kan kjøpes i dagligvarehandelen fra uke 38. En pakke «Fish & Fun» veier 352 gram. Veiledende pris er 43 kroner. En pakke «Fish & Crisp Big Pack» inneholder seks fileter, og veier 600 gram. Veiledende pris er 80 kroner.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS