Foto: Trosterud Mekaniske Verksted
Foto: Trosterud Mekaniske Verksted

Norgesgrillen – grill for proffene

Trosterud Mekaniske Verksted har i en årrekke produsert og utviklet en robust og slitesterk grill som tåler tøff bruk og tilfredsstiller selv den mest kresne grillkokk. Navnet Norgesgrillen vil nok være kjent for en del grillmestere.

Publisert

Selv om det fortsatt er kjølig ute og det er en stund til vi kan tenne opp grillen, er det nå den nye sesongen skal planlegges. Hos Trosterud Mekaniske Verksted i Oslo er det grillsesong året rundt.

Grill for proffene

Foto: Trosterud Mekaniske Verksted
Foto: Trosterud Mekaniske Verksted

Grillene er for profesjonelt bruk, og for dem som ønsker seg en grill som skal vare i årevis. Hygienisk design med glatte overflater, en grillrist som er meget lett å rengjøre, og med en grillflate på 90 x 50 cm er våre griller et absolutt for proffene, sier daglig leder i Trosterud Mekaniske Verksted, Lars Joramo.

– Grillene kan utstyres helt etter kundenes ønsker, og vi kan levere med forskjellige arbeidsbord, roterende grillspyd, verdens beste grillgaffel eller om det er andre ting som kunden ønsker, sier han videre.

– Skulle kundene ønske at grillen er større, eller har delt lokk så ordner vi dette, sier konstruktøren Gisle Espolin Johnson, som har vært mannen bak grillen.

BBQ Shop og Trosterud Mekaniske Verksted inngår samarbeid

Trosterud Mekaniske Verksted har også inngått samarbeid med BBQ Shop.

The BBQ Shop er Norges første, og største spesialforretning innen grill og barbecue. De åpner nå sin nye butikk i Sandvika og konsentrerer seg fullt og helt om kull- og pelletsgriller. De har også griller egnet for horecabransjen.

Trosterud Mekaniske Verksted AS

Etablert i 1948 i Oslo, og holder til på Vollebekk i Oslo.

Produserer alt i rustfritt stål, stål og aluminium, og har flere matprodusenter som kunder. Har produsert Norgesgrillen i mange år, og har levert den til flere eventselskaper og restauranter.

23 medarbeidere

Omsetning 2019: Ca. 28 millioner kroner.

Les mer på Trosterud.no

– Det er på utendørsgriller vi nå har innledet et spennende samarbeid. Vi har i dag Norgesgrillen, videre har BBQ Shop planer om å designe en ny grill som vil ha flere smarte funksjoner. Det er her vi, med vår kunnskap, kan bidra til å lage den optimale utegrillen. Vi ser frem til å se hva vi sammen kan designe og produsere for våre kunder. Vi har også muligheten til å produsere griller etter kundens eget ønske. BBQ Shop vil være vår forlengede arm og forhandler og kan sammen med kunde designe griller etter kundens behov, sier Lars Joramo.

BBQ Shops sortiment

BBQ Shops sortiment består av griller og smokere fra produsenter som:

Traeger, pelletsgriller

Hasty Bake, kullgriller

Primo, keramiske kull griller

Primitive Pits, smokere

J & R, smokere

Workhorse Pits, smokere.

Cookshack, røykskap

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca