Finn Berstad. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Nordmann leder to Radisson Blu-hoteller på Gran Canaria

Gran Canaria er en storfavoritt blant nordmenn, viser norske reisetall. – Tre år etter at det åpnet, er Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogan mer populært enn noen gang, forteller norske Finn Berstad, som er direktør for begge Radisson Blu-resortene på øya, som de siste dagene har opplevd en voldsom sandstorm.

Publisert
Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogan. (Foto: Radisson Hotel Group)

– Vi har høysesong ni måneder i året, og nordmenn er blant våre mest trofaste gjester, forteller Berstad.

Puerto de Mogan – «Lille Venezia»

Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogan. (Foto: Radisson Hotel Group)

Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogan åpnet i desember 2016, og ble raskt en favoritt hos skandinaver, tyskere og engelskmenn. Hotellet ligger mindre enn en kilometer fra Puerto de Mogan sentrum, som også kalles «Lille Venezia» på grunn av stedets små, vakre kanaler.

Med 422 rom og suiter, flere restauranter som tilbyr blant annet italiensk og spanske mat, flere badebasseng og boblebad, treningsrom, spa, møterom av ulik størrelse og en egen barneavdeling, er resorten et egnet valg for familieferier, romantiske turer og møter.

Hotellet ligger en halvtimes kjøring fra flyplassen og et utgangspunkt for utflukter til havs, gåturer i fjellene og sykkelturer langs kysten.

Økning i norske turister

Finn Berstad styrer begge Radisson Blu-hotellene på Gran Canaria. (Foto: DestinasjonsKirurgene)

Allerede i fjor merket Radisson-direktøren den økte pågangen av norske turister. Skandinaver har alltid likt Gran Canaria, men stedet har blitt ekstra populært blant norske turister. Dette bekreftes også av Finn Reise med tall fra Ving, TUI og Apollo, samt aktuelle flyselskaper og andre reiseoperatører. En måling fra november i fjor, viser at Gran Canaria lå på bestselger-toppen for soltørste nordmenn.

– Vi har hatt fulle hus i flere måneder og har også fått en fenomenal start på det nye året med fullbookede hoteller. Det er særlig nordmenn og svensker som kommer, i tillegg til engelskmenn og tyskere, forteller Finn Berstad og legger til:

– Gran Canaria er værsikkert, rimelig og veldig hyggelig. Gjestene våre vet at de får gode, solfylte uker bare 5-6 timer fra kalde Norge. I tillegg står bekvemmeligheten høyt på listen. Her er gjestene trygge på at de får alt de ønsker av restauranter, badeopplevelser, familiehygge og shopping – i trygge omgivelser, forklarer han.

Stabilt, varmt klima

Utsikt fra Radisson Blu Resort Gran Canaria. (Foto: Radisson Hotel Group)

Ifølge Ving er det lett å forstå hvorfor så mange nordmenn velger å reise til Gran Canaria år etter år. Få reisemål kan skryte av å ha like fine strender, bra hotell, shoppingmuligheter, restauranter, uteliv, golfbaner og varmt klima hele året. For de spesielt solhungrige gjestene, er sjarmerende Puerto de Mogán, på Gran Canarias sydvestkyst, et sikkert valg. Ny og moderne bebyggelse harmonerer omtenksomt med den opprinnelige arkitekturen i Puerto de Mogán. Hele byen er full av hyggelige, små og bilfrie smug med hvitkalkede hus dekket av bougainvillea og andre vakre blomster. Puerto de Mogáns naturlige sentrum er havnen, der de fargerike fiskerbåtene ligger side om side med seilbåter fra hele verden.

Hotell for enhver smak

Radisson Blu Resort Gran Canaria.

I tillegg til Radisson Blu Resort & Spa Gran Canaria Mogan, leder Finn Berstad også den andre Radisson resorten på øya; Radisson Blu Resort Gran Canaria.

Arguineguin er en typisk, kanarisk fiskerby for gjester som ønsker en avkoblende ferie.

– Her tilbyr vi store, leiligheter i vakre omgivelser. Å våkne til bølgeskvulp, ha jacuzzi på balkongen og vakker hage rett utenfor døren frister mange, forteller hotelldirektøren.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Her kan du abonnere på magasinet Horeca

Powered by Labrador CMS