Illustrasjon: Lokalmat.no/Matmerk

Speed-date med lokalmatprodusenter 

Onsdag 28. februar arrangeres en speed-date med lokalmatprodusenter – i regi av Lokalmat.no/Matmerk. Det hele finner sted på Felix Konferansesenter på Aker Brygge. 40 produsenter klare. Nå håper arrangøren at mange innkjøpere finner treffet interessant.

Publisert

Lokalmat.no feirer at det er to år siden lansering, med å invitere til speed-date, og arrangementet er allerede fulltegnet for produsenter. Nå håper de mange innkjøpere vil møte dem på «date».

Målet her er å matche lokalmatprodusenter med kjøkkensjefer, kjøpmenn og sentrale innkjøpere fra både hotell/restaurant og dagligvare.

Se alle produsentene lengre ned i saken.

Håper innkjøperne kommer

– Responsen har vært veldig bra med 40 påmeldte produsenter, så nå er det helt fullt. Vi synes det er spesielt hyggelig at vi har fått med så mange produsenter i fra ulike produktgrupper, og som representerer hele landet fra nord til sør. De viser mangfoldet av lokalmat som finnes på en god måte, sier fagsjef hos Matmerk og ansvarlig for for Lokalmat.no., Kay Nilsen.

– Nå håper vi at innkjøperne blir inspirert av dette mangfoldet av produsenter og melder seg på. Her finnes det spennende produkter både for store og små innkjøpere, og både for dagligvarehandelen, hoteller og restauranter. Vi har begrenset plass så her er det førstemann til mølla for innkjøperne. Vi tar også imot påmeldinger til venteliste for produsenter, så hvis det kommer avlysninger er det fortsatt mulig å få plass, sier Nilsen.

Her kan du melde deg på som innkjøper

Bamsrundlåven er en av 40 produsenter som er klare for speed-date. (Foto: Sigve Asplund/Bamsrudlåven)

Klikk her for påmelding som produsent (venteliste, arrangementet er fulltegnet)

Disse produsentene har meldt seg på

Midt-Norge

Lykkemat - økologisk granola fra Selbu

Røra Bakeri - flatbrød fra Inderøy

Gangstad Gårdsysteri - ost og is fra Inderøy

Snåsavann - naturlig mineralvann fra Snåsa

Meium Sjokolade - økologisk konfekt fra Selbu

Li-snadder - badsturøkt kjøtt fra Namdalen

Rørosbaker’n - flatbrød fra Røros

Galåvolden Gård - gårdsmatprodukter fra Røros

Inderøymat

Vestlandet

Åkre gård - eplecider fra Hardanger

Haugen Gardsmat - kjøttprodukter fra Flåm

Skakke Røykeri - laks fra Etne i Hordaland

Skifjorden Bryggeri - håndverksøl fra Ytre Sogn

HJ Kyvik - sildeprodukter fra Haugesund

Eirawater - naturlig mineralvann fra Eresfjord

Nyyyt - kjøttprodukter fra Rogaland

Svanøy Røykeri - røykelaks fra Svanøy

Kystvilt - viltprodukter fra Sogn og Fjordane

Østlandet

Eiker Ølfabrikk - håndverksøl fra Mjøndalen

Rawsome - upasteurisert yoghurt fra Asker

Chefsgaarden - grass fed storfe fra Kråkstad

Bamsrudlåven - gårdsis fra Mysen

Stølsvidda - fjellgris fra Valdres

Det Gamle Røgeri - røkt fisk og kjøtt fra Sandefjord

Gransjøberget Viltkjøkken - viltkjøtt fra Hedmark

Hyllest - hylleblomstdrikk fra Telemark

Røyse Frukt- og bærpresseri - drikke fra Buskerud

Nøisom - håndverksøl fra Fredrikstad

Lippert Drikker - bringebærdrikk fra Råde

Mat fra Toten - utvalgte produsenter fra Toten

Klokk & Co - håndverksøl fra Oslo

Engebretsen - krydderprodukter fra Minnesund

Hubertus bryggeri - hånderksøl fra Dovre

Grini Hjemmebakeri - kaker fra Akershus

Ulsrudbakken Gård - gårdsmatprodukter fra Toten

Grøndalen gård - ferskost fra Auli

Dyre Gård - økologisk eplemost fra Østfold

Nord-Norge

Sigerfjord Fisk - Ishavsrøye fra Vesterålen

Lyngen Reker - ferske reker fra Lyngenfjorden

Sørlandet

Røyland Gård - frukt- og bærprodukter fra Aust-Agder

Du kan lese mer på Lokalmat.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS