Erzscheidergården (til venstre) er med i Røros Hotell AS. (Foto: Morten Holt)

Forselius’ etterfølger på Røros er klar

Terje Lysholm (48) er ansatt som ny administrerende direktør på Røros Hotell AS, som innbefatter Røros Hotell, Vertshuset, Erzscheidergården og Kaffestuggu.

Publisert
Terje Lysholm blir ny administrerende direktør for Røros Hotell AS. (Foto: Privat)

Lysholm tar over etter Mikael Forselius, som har begynt i stillingen som administrerende direktør på Britannia Hotel i Trondheim.

Fra Scandic Rock City

Lysholm kommer fra stillingen som direktør på Scandic Rock City i Namsos, som han har ledet siden åpningen i 2011. Han tiltrer stillingen på Røros senest 30. juni.

Lysholm har også tidligere hotellerfaring fra blant ennet Britannia Hotel og P-Hotels.

En av Trøndelags største

Røros Hotell er en av Trøndelags største reislivsbedrifter med omsetning på over 100 millioner kroner i 2016, og om lag 100 årsverk. Hotellet eies av Rørosbedriftene Frian AS og Røros Invest AS.

Røros Hotell åpnet i juni et nytt, stort bade- og velværeanlegg og arbeider med planer for utvidelse av overnattingskapasiteten på Røros. Hotellet er aktivt engasjert i samarbeid om utvikling av både lokalt mat/drikke- og aktivitetstilbud, og det eier ca 50 prosent av kultur og konferansesenteret Storstuggu sammen med Røros kommune. Hotellet deltar i hotell- og restaurantsamarbeidet De Historiske.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS