Økologisk hvitvin fra California

The Econic Chardonnay by Bonterra er produsert av Bonterra Organic Vineyards, som I 2016 ble kåret til Winery of the Year av Wine Enthusiast.

Publisert

Vinen er laget hovedsakelig på Chardonnay-druen, men også Viognier, Muscat og Rousanne, og ale er dyrket i Mendocino i California. 60 prosent av vinen er lagret på amerikanske og franske eikefat i åtte måneder, hvorav 15 prosent er på ny eik. Resten av vinen er lagret på ståltanker for å beholde det friske og fruktige preget.

Den vil være egnet til smaksrike fiskeretter som pannestekt torsk med bacon eller laks med hvitvinssaus. Vinen kommer på 75 cl lettvektsflaske.

Land: USA/California.

Druer: 77% Chardonnay (77 %), Viognier (12 %), Muscat (10 %) og Rousanne (1 %)

Alkohol: 14 %.

Varenr.: 6961501 (BU).

Pris: 135 kroner.

Importør: VCT Norway

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her