Foto: Morten Holt
Foto: Morten Holt

Hele programmet for Smak 2017

I morgen starter Smak 2017 på Norges Varemesse. Her er hele messsprogrammet de neste fire dagene.

Publisert

TIRSDAG 7. FEBRUAR

10:00 - 16:00, mesterkjøkken, hall C (konkurranse): NM for ernæringskokklærlinger

10:00 - 16:00, hall D (konkurranse): Norgesmesterskap i Pizza 2017

10:00 - 18:00, hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst

10:00 - 18:00, Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

11:00 - 11:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Seminar Future technology is revolutionizing the Horeca industry – be ready!

11:00 - 11:45, seminarrom 1, hall E (seminar): Smått, men godt - enkle tips for å få nok næring når matinntaket er lite

12:00 - 12:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Alltid sesong for det beste fra havet

12:00 - 15:30, hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask

13:00 - 14:30, seminarrom 1, hall E (seminar): How digital disruption and the Internet of Things are already disrupting the foodservice industry today

13:00 - 13:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Tett på pasienten med god matomsorg

14:00 - 14:45, seminarrom 2, hall E (seminar): Ølkurs med Norges første ølsommelier

14:00 - 14:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Eldrebølgen

15:00 - 15:30, inspirasjonsscenen hall E (seminar): Første kokk i Lyon. Hvordan har det bidratt til å forme Brimien?

16:00 - 16:45, seminarrom 1, hall E (seminar): Tjen mer penger - økonomikurs for ikke-økonomer

16:00 - 16:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Restaurantkantinen

18:30 - 23:00, hall A: Åpningsparty Smak 2017

ONSDAG 8. FEBRUAR

10:00 - 18:30, mesterkjøkken, hall C (konkurranse): Nordic Chefs team Challenge

10:00 - 16:00, hall D (konkurranse): Norgesmesterskap i Pizza 2017

10:00 - 20:00, hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst

10:00 - 20:00, Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

10:00 - 17:00, Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 - semifinale

11:00 - 11:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Mot til å lykkes

11:00 - 13:30, seminarrom 1, hall E (seminar): Den store burgerbølgen

12:00 - 12:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Hvordan treffe blink: Forbrukertrender i mat og drikke

12:00 - 15:30. hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask

13:00 - 13:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Digitale krav til ledere

14:00 - 14:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Fremtiden er her nå!

15:00 - 15:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Utstyr som virker som det skal med reduserte kostnader

16:00 - 16:45, seminarrom 1, hall E (seminar): Trygg mat - bli klar for smilefjes

18:00 - 18:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Ølrevolusjonen som ikke tar slutt

TORSDAG 9. FEBRUAR

10:00 - 20:00, mesterkjøkken, hall C (konkurranse): NM Årets Konditor 2017

10:00 - 20:00, hall D (konkurranse): NM i Kaffekunst

10:00 - 18:00, Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

10:00 - 17:00, Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 - semifinale

11:00 - 11:30, inspirasjonsscenen hall E (seminar): Reiseliv i vekst - skaper nye jobber

12:00 - 12:30, inspirasjonsscenen hall E (seminar): Fra idé til lønnsomhet

12:00 - 19:00, hall D (konkurranse): Norgesmesterskap Burger 2017

12:00 - 15:30, hall C (konkurranse): NM i Maskinoppvask

13:00 - 13:30, inspirasjonsscenen hall E (seminar): Mattrender - hva skjer de neste årene?

14:00 - 14:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Lokal mat i horecanæringen

14:00 - 15:00, seminarrom 1, hall E (seminar): Hvordan få 700 000 nye kunder hver dag?

15:00 - 15:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Ikke kast maten - den er gull verdt!

16:00 - 16:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Fra en sjark i Finnmark til Noma

17:00 - 17:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Øl og mat - hånd i hånd

FREDAG 10. FEBRUAR

10:00 - 14:30, mesterkjøkken, hall C (konkurranse): Årets Grønne Kokk

10:00 - 16:00, hall D (konkurranse): Finaler NM i Kaffekunst

10:00 - 14:30, Glassgaten (konkurranse): Borddekking for lærlinger

10:00 - 16:00, Glassgaten (konkurranse): NM i Resepsjonsfag 2017 - Finale

11:00 - 11:20, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Glimt fra rapporten «Servering mot 2025»

11:00 - 11:45, seminarrom 2, hall E (seminar): Cognac - Fra Napoleon-myter til amerikansk rapkultur

12:00 - 12:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Er bærekraftig mat bærekraftig business?

12:00 - 15:30, hall D (konkurranse): Norgesmesterskap Burger 2017

12:00 - 14:30, hall C (konkurranse): Finale NM i Maskinoppvask

13:00 - 14:00, seminarrom 1, hall E (seminar): «Servering mot 2025»

13:00 - 13:30, inspirasjonsscenen i hall E (seminar): Etter mindre salt, sukker og fett - hva kommer da?

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her