Bangkok – «Asias New York»

Bangkok er stedet å få med seg de siste trendene i Asia, og er derfor i det siste ofte blitt omtalt som «Asias New York».

Publisert

Thailands hovedstad kombinerer shopping med lokale nattmarkeder, moderne kunst med eldgamle templer og skyskrapere i verdensklasse, med moderne matlagingskunst, alt sammen i et behagelig klima, hele året rundt.

Saken fortsetter under bildet

Bangkok er en mangesidig by, og her får du noen tips til hvordan du kan få et fantastisk ferieopphold i byen som aldri sover:

Kitchen & Kicks

Dette treetasjes handlesenteret er et komfortabelt paradis, både for føttene og magen. Kitchen & Knicks selger joggesko fra alle de største produsentene, for eksempel Nike, Adidas og Air Jordan, men også streetwear fra MHRS og Dssent. Budskapet er 'utmerkede joggesko og fantastisk mat under ett og samme tak'. Restauranten byr på brunsj, burgere og nydelige grillretter.
Adresse: 331 Thonglor Road (mellom Sio 15 og 16)
http://www.knockbkk.com/

RMA Institute

RMA Institute ble etablert i 2010 og huser fotoutstillinger, kunstarrangementer, workshoper og den nydelige hagekafeen Gastro 1/6. Her kan du nyte spennende moderne malerier, skulpturer, andre kunstverk og forestillinger. Eieren, Piyatat Hemmatat, har sitt eget fotostudio i nærheten av galleriet, og hvis du spør pent, kan det være at du får ta deg en titt!
Adresse: 72/3 Soi Aree 5, Phahanyothin Road
http://www.rmainstitute.net/

Maggie Choo’s Bar

Den nyeste og mest trendy baren i Bangkok er uten tvil Maggie Choo's. Det er ikke så lett å finne denne skjulte perlen, men når du først har funnet den anonyme tredøren utenfor Novotel Hotel, vil du aldri se deg tilbake. Sett deg i baren, som er et tidligere bankhvelv, og ta inn over deg stemningen. Stemningsfull jazzmusikk, husker som henger fra taket, og smakfulle drinker gjør dette stedet til et minne for livet!
Adresse: 320 Silom Road
http://www.novotelbangkoksilom.com/news/maggie-choos/

Grand Hyatt Erawan

Grand Hyatt Erawan er en levende institusjon i Bangkoks hotellverden, og du finner den helt i sentrum av byen. Det ligger midt i kremen av de beste handlestedene, noe som gjør hotellet til et perfekt utgangspunkt for en ferie i Bangkok. Det ligger flere museer, templer og markeder rett rundt hjørnet, og hotellområdet omfatter tennisbaner, spa, treningssentre og golf.
Adresse: B494 Rajdamri Road
http://bangkok.grand.hyatt.com/

100 Tonson Gallery

Dette er en ekte pioner på Bangkoks moderne kunstscene. 100 Tonson Gallery er kjent for å vise frem både moderne thailandske kunstnere og velkjente internasjonale stjerner som Louise Bourgeois og Damien Hirst. Den senere tiden har dette vært et viktig reisemål for kunstinteresserte over hele verden. Dessuten er det det første thailandske galleriet noen sinne som er representert ved det respekterte kunstarrangementet Art Basel i Sveits.
Adresse: 100 Tonson Soi, Ploenchit Road
http://100tonsongallery.com/

Gaggan

Har du noen gang smakt «progressiv indisk mat»? Gaggan er kåret som en av Asias 50 beste restauranter og byr på overraskende smaksopplevelser, ikke dagligdags tikka masala. Dette er et oppfinnsomt kjøkken der østlig og vestlig mat smelter sammen. En av delikatessene på menyen heter Green with Envy eller «grønn av misunnelse», og består av kyllingkebab med grønne pepperkorn kombinert med en luftig korianderkrem. Bon appétit!
Adresse: 68/1 Soi Langsuan, Ploenchit Road
http://eatatgaggan.com/

Pressemelding

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS