Enofrigo til Storkjøkkensenteret

Storkjøkkensenteret har inngått en samarbeidsavtale med den italienske produsenten Enofrigo.

Publisert

Dette betyr at de nå har kuttet alle mellomledd på hele Enofrigos produktspekter som utgjør eksponeringsprodukter på alt fra buffeer til disker og vinskap. Dette igjen betyr bedre innkjøp for sluttbruker.

"Enofrigo har i flere år vært en betydelig produsent av buffeer og eksponeringsprodukter og har i mange år vært representert i Norge. Det er ikke få serveringssteder som allerede har stiftet bekjentskap med dette merket. Dette er produkter av høy kvalitet og som tilfredsstiller de kravene som Storkjøkkensenteret stiller til sine produsenter og som kundene stiller til Storkjøkkensenteret", heter det i en pressemelding fra Storkjøkkensenteret.

Samarbeid med Electrolux

Storkjøkkensenteret som er landets største kjede av sitt slag vil markedsføre og distribuere disse produktene over hele landet gjennom sine medlemmer fra Lindesnes til Nordkapp. Kjeden inngikk i fjor en spennende samarbeidsavtale med Electrolux Professional.

2015 ble brukt til å finpusse på samarbeidsformen.

Les mer: Tidenes storkjøkkenavtale

Totalleverandør

«Dette er først og fremst et samarbeid som kommer kundene til gode i form av servicetilgjengelighet og kvalitet til riktige priser. Storkjøkkensenteret er totalleverandør av storkjøkkenutstyr, kjøl-frys og profesjonelle vaskerimaskiner. For å kunne tilby sine kunder et bredest mulig produktspekter har de flere produsenter ved siden av Electrolux som dekker de behov som markedet ønsker», heter det i pressemeldingen.

Les mer på Enofrigo.it eller på Storkjokkensenteret.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)


Storkjøkkensenteret

I dag finner vi Storkjøkkensenteret i Oslo, Drammen, Fredrikstad, Froland, Haugesund, Bergen, Lillehammer, Stjørdal, Steinkjer, Ballangen og Sortland.  I Tromsø og Stavanger er det et nært samarbeid med eksisterende Electrolux-partnere.

Daglig leder for Storkjøkkensenteret sentralt er Lars Harby.

Les mer på Storkjokkensenteret.no