Sortland Hotell. (Foto: Morten Holt)

Sortland Hotell i ny drakt

– Vi er utrolig fornøyd med hvordan det er blitt, sier eieren av Sortland Hotell, Harald Mical Jacobsen, etter at hotellets restaurant og 50 rom har blitt totalrenovert til om lag 10 millioner kroner.

Publisert

Moderne og nordnorsk er to nøkkelbegreper når det nye designet skal beskrives. Det er rene linjer med et moderne preg. På en av veggene er det en tapet med tørrfisk. Et bevisst valg.

Harald Mical Jacobsen foran hotellet og Saabyes bibliotek. (Foto: Morten Holt)

Nord-Norge og tørrfisk

Sortland Hotell er renovert for 10 millioner kroner. (Foto: Morten Holt)

– Tørrfisk og det nordnorske særpreget er viktig for oss. Det er en stor del av vår historie og en viktig del av det som har gjort at Nord-Norge er der vi er. Derfor var det naturlig å ta dette inn som et element, sier Jacobsen til Vesterålen Online.

Veldig fornøyd med resultatet

– Vi er veldig godt fornøyd med resultatet. Vi hadde en preåpning på restauranten på lørdag, da festen til El-Team cup ble holdt her. Da fikk vi veldig gode tilbakemeldinger, sier Jacobsen til Vol.no.

Samtlige vinduer på hotellet er også skiftet ut, og det er også lagt nytt teppe i ærverdige Saabyes bibliotek og i store deler av hotellet.

Les mer på Sortlandhotell.no

Les hele saken, og se bilder fra «nye» Sortland Hotell på Vesterålen Online (Vol.no)

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Sortlandhotellene AS

Lokalisering: Sortland i Vesterålen.

Etablert: Selskapet Sortlandhotellene ble etablert 1. januar 2008, men Sortland Hotell har aner helt tilbake til 1908. Strand Hotell ble etablert i 1990.

Eiere: Sally og Harald Mical Jakobsen (100 %).

Vert/daglig leder: Harald Mical Jakobsen.

Kjedetilknytning: Ingen.

Omsetning 2014: Ca. 22 millioner kroner

Marked: Hovedsakelig yrkesreisende og kurs/konferanse (økende). 20 prosent ferie/fritid.Historie: Sortland Hotell var eid av familien Ellingsen/Berntsen i 97 år, og nåværende eiere Sally og Harald Mical Jacobsen kjøpte eiendommen og startet ny drift i 2004.

Nettside: Sortlandhotell.no

 

Powered by Labrador CMS