Quality Hotel & Resort Hafjell.
Quality Hotel & Resort Hafjell.

Blir fortsatt hotell

Lenge forelå det planer om at Quality Hotel & Resort Hafjell skulle bygges om til leiligheter. Nå er planene skrinlagt. Det blir fortsatt hotelldrift.

Publisert

Investor Christian Ringnes og Pandox har ombestemt seg.

Pandox tar selv over driften slik selskapet har gjort med Quality-hotellet på Fagernes, det nyoppussede Lillehammer Hotell, Quality-hotellet i Kristiansand og Grand Hotel i Oslo.

Sist torsdag fikk de ansatte med hotelldirektør Erik Fostervoll i spissen – til stor jubel, vite at det fortsatt blir hotelldrift, ikke med Nordic Choice Hotels og Quality-kjeden, men i Pandox-regi.

Har vist at hotellet kan gå

Ringnes sier til Dagens Næringsliv:

– Hotellets stab har gjort en vanvittig god jobb det siste halvannet året. De har «proved us wrong» og levert mye bedre resultater enn vi trodde var mulig. I tillegg ser vi at det er vekst i hotellbransjen særlig i Hedmark og Oppland godt hjulpet av svak norsk krone- samtidig som hotellet har tatt markedsandeler i regionen. Alt dette gjør at vi tror det skal være mulig å drive hotellet med et høvelig overskudd.

Viktig for regionen og Hunderfossen

Hotellet, som klarte å overbevise eierne at de hadde livets rett, er ikke bare viktig for de hundre på lønningslista, men også for hele bygda og naboene, deriblant Hunderfossen

familiepark, Hafjell alpinsenter og Lilleputthammer.

– Hotellet har vært et landemerke siden 1994. Veldig mange barnefamilier, våre gjester, bor der på sommeren. Det gir også et bedre totalinntrykk av destinasjonen og bedrer selvtilliten til hele reiselivsnæringen i vår region. Det er svært viktig for alle at hotellet består, sier direktør ved Hunderfossen, Hogne Høstmælingen til Gudbrandsdølen Dagningen.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Pandox

* Pandox er en hotelleier i nord Europa med fokus på større hoteller i viktige fritids- og forretningsdestinasjoner.

* Pandox’ hotellportefølje teller 121 hoteller med ca. 25 000 rom i åtte land.

* Pandox sin virksomhet omfatter utleie av hoteller med lange leiekontrakter med kjente nasjonale og internasjonale leietagere og egen operatør virksomhet i egne hoteller.

* Pandox ble grunnlagt i 1995 og selskapets B-aksjer er siden 18. juni 2015 notert på Nasdaq Stockholm.

* Les mer på Eiendomsspar.no/pandox

Powered by Labrador CMS