Rune Feltman.
Rune Feltman.

Via Egencia blir Egencia

Den norske organisasjonen fullfører nå integreringen, og byråkjeden bytter navn fra Via Egencia til Egencia.

Publisert

Egencia, forretningsbyråkjeden som inngår i reiseselskapet Expedia Group (NASDAQ: EXPE), offentliggjorde i dag att den norske organisasjonen offisielt bytter selskapsnavn fra Via Egencia til Egencia. Navnebyttet markerer et viktig steg i integreringen som startet da Egencia kjøpte Via Travel i 2012 og gjelder for hele Norden.

Egencias globale forretningsreiseplattform

«I løpet av de siste årene har Egencias og Vias team arbeidet sammen for å sikre at samtlige medarbeidere er blitt opplært i Egencias globale forretningsreiseplattform, samt at kunder og reisende er blitt informert om fordelene ved å samarbeide med et globalt forretningsreisebyrå», heter det i en pressemelding.

Øker den geografiske dekningen

– Dette er en spennende tid for reisebransjen og vi er glad for at integreringen har vært vellykket for så vel våre medarbeidere som våre kunder. Ved å være en del av Egencia øker vi vår geografiske dekning og kan dessuten tilby våre kunder markedets mest moderne, globale bestillingsplattform i kombinasjon med den kvalitet og lokale kundeservice de forventer seg, sier administrerende direktør for Egencia i Norge, Rune Feltman.

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Powered by Labrador CMS