Ferdig bacalao og klippfisk fra Dybvik

Dybvik lanserer to nyheter i oktober, i salg for både dagligvare- og storkjøkkenmarkedet.

Publisert

Dybvik Bacalao

Dybvik Bacalao er inspirert av smaker og opplevelser som vår egen eventyrer og senere klippfiskeksportør Hans Musæus tok med seg hjem til Ålesund på slutten av 1800-tallet. Oppskriften blitt overlevert fra den ene generasjonen til den neste i over 100 år. Nå har Dybvik produsert den opp og pakket den i 1-kilosspann. Dette er en ferdigrett som er klar til å spises. Den skal kun oppvarmes i gryte, ovn eller mikrobølgeovn.

Produsert av rene råvarer, kaldpresset extravirgin olivenolje, fersk hakket løk og solmodne tomater.

Loins av fersk klippfisk, ferdig utvannet

Nytt forbrukervennlig produkt. Ferdig utvannede klippfisk-ryggstykker, klar til bruk. – Endelig kan du lage eller servere klippfisk som et impulsprodukt. Rask, sunn og smakfull middag, skriver Dybvik i en pressemelding.

Nettside: Dybvik.no

Lik og følg gjerne magasinet Horeca/nettstedet Horecanytt.no på Facebook og Instagram (søkeord horecanytt)

Du kan abonnere på gratis nyhetsbrev fra magasinet Horeca/Horecanytt.no her

Powered by Labrador CMS