XanteHotApple
XanteHotApple

Xanté Hot Apple

Høst og vinterdrinken Xanté Hot Apple er varm drink bestående av epler, pærer og konjakk.

Publisert

Xanté Hot Apple er en drikk som varmer på sure høst- og kalde vinterdager. Denne drikken er et spennende alternativ til klassisk gløgg, og er enkel å lage.

Ingredienser

* 4 cl Xanté

* 16 cl premium eplejuice (anbefalt: Tropicana Cloudy Apple)

* Kanelstang til garnering og smak

Fremgangsmåte: Varm premium eplejuice sammen med kanelstang til 65 grader C. Bruk 0,5 -1 kanelstang per liter juice. Fyll på Xanté.

Xanté

Xanté er en blanding av belgiske pærer og utvalgte konjakksorter. Drikken er basert på konjakk, som lagres i fire år på franske eikefat. Fatene gir Xanté en dyp farge av bernstein og krydret vaniljesmak. Xanté består kun av naturlige ingredienser og har et sukkerinnhold på 17 prosent. På det norske markedet blir Xanté stadig mer populær og spesielt innenfor bar og restaurantmarkedet der den enten blir servert som shot eller i den friske drinken ”Lennart” (Xanté Sprite) og som avec-likør.