Steinar Jensen Bartender Sukkerfri drink
Steinar Jensen Bartender Sukkerfri drink

Lanserer sukkerfri drink- og cocktailmeny

Baroque i Bygdøy Allé blir Norges første serveringssted som lanserer en sukkerfri drink- og cocktailmeny.

Publisert

Rektor ved European Bartender School, Steinar Jensen, har utviklet en sukkerfri drink- og cocktailmeny på Baroque i Oslo.

På kvelden torsdag 28. november presenteres Norges første sukkerfrie drink- og cocktailmeny for presse og andre interesserte.

– Der blir det mulighet for smaksprøver. Dessuten blir det en presentasjon av ide, trender og utvikling, sier Steinar Jensen, bartender og rektor ved European Bartender School.

– Her er det ingen kompromisser, kun det beste fra to verdener; helse og eksepsjonelle smaksopplevelser, legger han til.

Ernæringsfysiolog og bartender

Menyen presenteres av Mari Mundal Kroghus (Improving Lives, idéskaper, ernæringsfysiolog og personlig trener) og nevnte Jensen (European Bartender School & Baroque, menyutvikler, rektor og bartender).

Dessuten er det representanter for Soma, som er leverandør av Steviosa, som er brukt som erstatning for sukker i drinkene.

Pasjonsfrukt Martini

Her er en av de sukkerfrie drinkene som presenteres på menyen, nemlig «Pasjonsfrukt Martini»:

4 cl Tanqueray 10

4 cl fersk sitronjuice

2 cl Steviosalake

1 pasjonsfrukt

Fremgangsmåte: Shakes or siles i et nedkjølt cocktailglass. Toppen av en pasjonsfrukt flytende opp-ned.