AlexandreRuas1
AlexandreRuas1

Forfriskende sommerdrinker

Barsjef Alexandre Ruas på Hotel Bristol henter fram følelser fra naturen når han utvikler sommerens herligste drinker.

Publisert

Barsjef Alexandre Ruas på Hotel Bristol

Barsjefen, som opprinnelig kommer fra Portugal, vet hvordan han skal imponere gjestene. Han har konkurrert blant verdenseliten i bartenderkonkurranser verden over. Sammen med bartenderteamet på Bristol, har Alexandre laget sine vår- og sommerfavoritter. French Garden

French Garden.

Våren er sesongen for vekst, fornyelse og blomstring.

– Jeg ønsket å lage en drink som representerer våren og følelsen av nytt liv, derfor bruker vi rosmarin for å gi smak av grønne urter, og sitrus for å gjøre den frisk, sier Alexandre Ruas. Drinken er perfekt for 17-maifesten eller til Sankthansaften. Ingredienser: 4 cl Hennessy V.S 2 cl sukkerlake 3 cl sitronjuice 1 fersk rosmarinkvist1 fersk rosmarinkvist til garnityr Fremgangsmåte: Rist alle ingrediensene i en shaker, og hell det over i et coctailglass. Avslutt med rosmarin som garnityr på toppen.Richards Rose

Richards Rose.

En drink det bokstavelig talt sprudler av!

– Server Richards Rose på solfylte dager. Det er en miks av sesongens frukter, der det søte og sprudlende forfrisker din dag og din gane, sier Ruas. Ingredienser: 3 cl Hennessy V.S 2 cl søt vin 2 cl sitronjuice 1 skive appelsin3 bringebær 1 lime Topp drinken med Champagne Fremgangsmåte: Rist alle ingrediensene, og hell det i et drinkglass. Topp til slutt med Champagne. Serveres med en skive appelsin, bringebær og lime som garnityr og smak.