MinttuPåskedrinker

Varme drinker med Minttu

Det er tid for å nyte noen late dager ved sjøen eller hjemme. Noen drinker med Minttu kan kanskje friste hvis det er litt kaldt i lufta.

Publisert

Drinker med Minttu. Fra venstre Minttu Hvit Kakao, Minttu Lys Kakao og Minttu Mørk Kakao.

Under finner du oppskriftene på Minttu mørk kakao, hvit kakao og lys kakao. (NB! Aldersgrense: 20 år).

Minttu mørk kakao

4 cl Minttu Peppermint

5 dl helmelk

3 ss Freia Regia Originalkakao

3 ss rørsukker

1 ts vaniljesukker

4 ss pisket kremfløte

2 plater After Eight sjokolade

Fremgangsmåte: Ha kakaoen, sukkeret, vaniljesukkeret og 2 dl av melken i en kjele. Kok opp under omrøring. Spe i resten av melken. Rør om til kakaoen når kokepunktet. Ha 4 cl Minttu i en kopp, fyll så på med kakao og rør om. Server varm med 4 ss pisket krem og After Eight sjokolade på toppen. Dette er guttas Minttu-kakaodrink!

Minttu hvit kakao

4 cl Minttu Peppermint eller Minttu Black Mint

1/2 dl vann

4 dl helmelk

1 1/2 plate Freia Hvit Dronningsjokolade

1/2 ts vaniljesukker

4 ss pisket krem

Fremgangsmåte: Kok opp vannet i en kjele. Brekk opp 1 plate med hvit sjokolade, og smelt den i det varme vannet. Spe på med melken og ha i vaniljesukkeret. Varm det langsomt opp til kokepunktet under stadig omrøring. Ha 4 cl Minttu i et latteglass, fyll så opp med kakao og rør om. Serveres varm med 4 ss pisket krem og revet hvit sjokolade.

Minttu lys kakao

Minttu Lys Kakao.

4 cl Minttu Peppermint

1/2 dl vann

4 dl helmelk

1 plate Freia Lys Kokesjokolade

4 store marshmallows

1 liten plate Freia Melkesjokolade, revet

Framgangsmåte: Kok opp vannet i en kjele. Brekk opp 1 plate lys kokesjokolade, og smelt den i det varme vannet. Spe på med melken. Varm alt langsomt opp til kokepunktet under stadig omrøring. Ha 4 cl Minttu i en kopp, fyll opp med kakao og rør om. Serveres varm med 4 marsmallows, topp det hele med revet melkesjokolade.

Vil du holde deg oppdatert i horecabransjen?

Bestill et abonnement på Horeca i dag.

"

Åtte ganger i året byr vi på masse nyttig og interessant fagstoff for deg som arbeider på alle nivåer i horecabransjen. I sin 43. årgang er Horeca den beste kanalen til bransjen gjennom magasinets systematiske og grundige dekning av hovedmålgruppene:

• hoteller, kurs-/konferanse- og andre overnattingsbedrifter

• restauranter

• barer og puber

• utesteder

• kafeer

• contract catering

• kantiner

• institusjoner

Bestill abonnement på magasinet Horeca her

Hold deg også oppdatert med vårt gratis nyhetsbrev, som blir sendt ut 1-2 ganger hver eneste uke.

Meld deg på gratis nyhetsbrev her

"
Powered by Labrador CMS