
Server kongelig punsj
Det har i de siste ukene vært umulig å ikke få med seg at fredag denne uka er det kongelig bryllup i London. Prins William og Kate Middelton gifter seg i Westminster Abbey 29. april. Feiringen i gatene har allerede startet og England er i bryllupsrus. Hva er vel mer engelsk enn å feire årets store øyeblikk i London med en frisk punsj?
The Beefeater Royal Punch.

Som den eneste store London Dry Gin som fortsatt destilleres i hjertet av London anbefaler Pernod Ricard Norway Beefeater Royal Punch til feiringen av bryllupet.
– Server din gjester punsj og bli med på feiringen fra første stund på NRK1 klokka 10. Spesielt stort blir øyeblikket på balkongen der alle får se ”The Royal Kiss” mellom Prins William og Kate Middelton, melder Heidi Stumo i Pernod Ricard Norway.
The Beefeater Royal Punch
Oppskriften inneholder både klassiske og nye ingredienser, og når de mixes får vi en punch med en moderne vri.
Beefeater London Dry and Dubonnet (en klassisk gin mix) kombinert med granateplejus, lemonade og Angostura bitter, som er en av de originale og mest berømte punsjingredienser, gjør denne kombinasjonen komplett.
Ingredienser
* 2 deler Beefeater London Dry Gin
* 1 del Dubonnet
* 1 del granateplejus
* 2 deler frisk lemonade (American style)
* Smak til med Angostura bitters
Tilbehør: sitron- og limeskiver, mynteblader og frø fra granateple.
Glass: Highball glass, serveres i en stor bolle eller mugge
Fremgangsmåte: Mix alle ingrediensene og server. Avkjøl punsjen med masse isbiter. Du kan også lage isbiter selv ved å fryse ned appelsin- og sitronskiver med vann.
Relaterte artikler
-
En smak av norsk sommer
Få smaker minner mer om norske varme sommerdager enn modne bær rett fra busken. Koskenkorva Nordic Berries er ren vodka tilsatt en smak av nordiske bær, og den nytes best en sval sommerkveld – gjerne i følge med nyplukkede bær.
-
Ørbakk vant NM i Cocktail 2011 med Big Lips
Odd Arne Ørbakk, som til daglig jobber som bartender på Brødrene Stensbys eftf Bar på Elverum, vant NM Cocktail 2011 i Trondheim i helga. Andreplassen gikk til Anette Leivestad fra Bergen mens Henriette N. Tøssebro fra Oslo ble nummer tre. Norgesmester i flairtending ble Jon-Vegar Palmer Hole
-
Østervold vant med drinken Søta Bror
Therese Østervold fra Café Contra Bar i Bergen vant denne uka delfinalen i nordiske bartenderkonkurransen World Class med drinken Søta Bror. Hun er dermed den andre nordmannen som er kvalifisert for den nordeuropeiske delfinalen i Berlin. Fra før er Alexandre Pereira Ruas fra Manolo i Oslo kvalifisert.
-
Bloody Mary retrodrinken er blitt populær igjen
Paris var stedet der klassikeren Bloody Mary kom til verden. Lite visste bartenderen ved Harry’s New York Bar at leken med miks av like deler tomatjuice og vodka skulle få slike konsekvenser. En av kollegene foreslo navnet Bloody Mary; drinken minnet ham om klassikeren Bucket of Blood Club fra Chicago, og en av jentene som han traff der: Mary!
-
Noen drinker med Martini Gold by Dolce & Gabbana
Her er noen drinker med nyheten Martini Gold by Dolce & Gabbana som ingrediens.
-
Cubansk Mojito lages med cubansk rom
Sommeren står for døren og det er tid for friske og leskende drinker i glasset. De velkjente drinkene Mojito og Daiquiri, begge med røtter fra Cuba troner fortsatt listene over populære drinker. For et perfekt resultat når du lager disse drinkene, er det viktig med riktige ingredienser, finne den perfekte balansen mellom surt og søtt, og at råvarene behandles riktig.